Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Mietittiin tässä ensi syksyn lomakohdetta ja on kaksi kohdetta, jotka kiinnostavat eniten ja vastaavat odotuksia (ainakin lomaesitteissä). Toinen on Malta ja toinen sitten manner- Espanja. Matkustusaika syyskuu.Kokemuksia Maltalta? Pieni saarihan tuo on, joten riittääkö viikon pituiselle reissulle nähtävää. En missään nimessä aio pääsääntöisesti lojuta aamusta iltaan rannalla, joten kiva tekeminen/ nähtävyydet kiinnostaa myös.Millainen paikka lapsiperheelle?

Kommentit (2)

Hei!

Me oltiiin muutamaa viikkoa vaille kaksi vuotiaan kanssa viime keväänä kahden viikon reissussa.

Ensimmäinen viikko oltiin Sliemassa, toinen viikko Gozolla. Gozo oli tosi hyvä paikka, siitä tykättiin kovasti ja sinne voisi kuvitella menevänsä uudelleenkin.

Varsinainen Maltan saari on aika ruuhkainen ja todella karu. Historiasta kiinnostuneelle Maltalta löytyy useammaksi viikoksi koluttavaa kivikaudelta toisen maailman sodan historiaan saakka. Perheille suositellaan sitä pohjoisemmassa olevaa paikkaa, josta meillä ei siis ole kokemusta. Rantalomaa ei kyllä toukokuussa siellä olisi voinut paljon harrastaa, sen verran kylmää vesi vielä oli.

Kielen kannalta Maltalla pärjää hyvin, koska melkein kaikki puhuu englantia. Ruoka on sekoitus eri kulttuureja. Mutta aika paljon italialaistakin ruokaa on tarjolla.Me vuokrattiin ekaksi viikoksi auto ja ajeltiin vas. puoleisesta liikenteestä huolimatta sujuvasti.

Mutta jotenkin kohtelu ja oleskelu Sliemassa ei ollut kovin onnistunutta, joten ainakaan oman kokemukseni perusteella en lapsiperheelle suosittele.

Gozo oli kuitenkin tosi hyvä. Se on toki pieni saari ja omatoimikohde. Me oltiin Finnmatkojen kautta pienessä perhehotellissa. Huone ei ollut kovin iso, mutta siellä nyt ei hirveästi tullut oleiltua. hotellia pitävällä perheellä oli kolmivuotias poika, joka leikki välillä meidän kaksi vuotiaan kanssa. Yhtenä iltana perhe jopa piti huolta meidän neidistä, jotta saatiin syödä rauhassa.

Gozoa ainakin siis suosittelen, jos tykkää pienestä ja kodikkaasta paikasta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat