Seuraa 

hei, eräs ystäväni hehkutti babylegsejä. niitä saa tilattua ainakin www.babyidea.com (vai fi..). katsoin sivustoin, ja huomasin että kyse on säärystimistä. ja sivustoilla puhuttiin jostain ihme " väliöösistä" .en tiedä, itselleni tuli vähän " hörhö" olo tuosta koko hommasta. kenellä on kokemusta- onko huuhaata vai ei ?

Kommentit (11)

humpuukia, mutta silti kauheen kivat humpuukijutut :D

Siis oikeasti ei noita tarvitse ja ilmankin pärjää. Mutta ne on kivan näköisiä ja meillä tullut käytettyä pojalla kun käy potalla ja opettelee kuivaksi, ei oo housuja mutta babylegsit niin ei tule kylmä ja keretään nopsaan potalle laskematta housuja.

Ja sit ne on ihan hyvät kun laittaa esim collegehousun puntin päälle niin ei nouse saappaista tai muista housut ylös, etenkin haalareiden tai housujen pukemisvaiheessa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

suolaisehko hinta puuvillaneuloksesta valmistetuille putkille, niitä varmaan olis helppo hurautella itsekin. Mutta onko jollakin sitten lapsella vain ehdottoman tarpeelllisia ja järkeviä vaatteita? meillä esim. tytöllä on vaikka kuinka monta nättiä mekkoa, tosin enimmäkseen serkuilta perittyjä. järkiperusteella varmaan riittäisi, ääh, yksi juhlmekko talvikaudelle ja toinen kesäsäille :)

en ollut tullut ajatelleeksikaan että joku ei tajuaisi Babyidean vitsikästä kirjoitusta väliöösistä.Meillä legsit hyvässä käytössä. Humpuukia (=siis eivät mitkään välttämättömyydet), mutta ihanat ja kauniit sellaiset.

itse tykkään käyttää tytöllä mekkojen kanssa. Värejä on todella paljon ja itse olen hamstrannut älyttömästi erilaisia, jotta jokaisen mekon, jumppapuvun sun muun kanssa olisi sopivat :) Noi on kivoja turhakkeita :)

Se väliöösijuttu on aika hmm... mauton ja himmee. Meillä jättävät punaiset painaumat jalkoihin, ei ole mikään laiha lapsi. On äitikaverikin valittanut. Puristaa, tai kenties kutistuu pesuissa?

Meillä tytöllä sekä Babylegsit että H&M:ltä ostetut paksummat säärystimet. Babylegsejä käytettiin lähinnä kesällä ja noita paksumpia syksyllä mekkojen ja takkien kanssa. Ei Babylegseissä mitään muuta ihmeellistä ole muihin säärystimiin verrattuna kuin ihanat värit, joita on tarjolla varmasti joka makuun.Ja se väliöösihän on ihan vaan vitsi. :)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat