Vierailija

Ekassa mentiin vähän keskikäyrän alapuolella, ja vauva oli noin 3,5-kiloinen. Nyt huidellaan yläkäyrillä tai vähän ylempänäkin ja pelottaa että onko jättivauva tulossa...

Kommentit (14)

2 x sfmitta ollut 37, lapset painoivat 4760g ja 4740g. Kuopuksen kans oli sf 34-35 ja hän painoi 3560g. Eka syntyi keskosena joten siihen ei voi verrata.

No poika painoi 3460g ja oli 50cm. Toinen oli taas normaalin alarajoilla ja piti olla pieni vauva. Poika painoi 3500g ja oli 50cm. Että mulla ei ole se mitta vaikuttanut ja sekin on niin mittaajasta kiinni

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ensimmäisessä sf-mitat oli yläkäyrällä koko ajan, ja vauvan syntymäpaino oli 4300g. Nyt mitat on aivan alakäyrällä, ja mietin että onko vauva vain pieni. Huolettaakin vähän.

vaikka mulla toisessa oli pienemmät (huomattavasti) mitat oli vauva ihan terve...ja on siis edelleen =)Riippuu vauvan asennosta, omasta " makkarasta" . Mutta kyllä mäkin yhden yksityisen ultran kävin asian takia, jossa todettiin kaiken olevan kunnossa. Kun pieni mitta voi kuvastaa vähäistä lapsivettä tms.

Aina on sf-mitta ollut yläkäyrillä ja nyt viimeisessä todella ylhäällä eli korkeimmillaan 38-39 mittaajasta riippuen, silti lasten painot hyvin samanlaiset eli 1. oli 3660g ja 2. oli 3400g ja tämä 3. 3680g. Kaikki syntyneet yliaikaisina 41+ ja pituudet 51-53cm.


Kertokaahan nyt joku lohduttavasti että toinen lapsi on ollut terve, vaikka mitat on olleet toisessa huomattavasti alemmat kuin ekassa...Kaikkea sitä pitääkin ryhtyä stressaamaan...3 ja 11


Kaverilla oli kahdesta ekasta tosi iso sf mitta ja n. 4kg lapset. Kolmas sitten oli alakäyrillä ja kaveri ajatteli että dietti puri (ekat sokerilapsia ja oli kolmannen kanssa diebetesdietillä alusta lähtien). Kolmas lapsi olikin sitten kovin pieni vaikka ajallaan syntyi mutta oli myös vaikeasti kehitysvammainen.

viimeviikkoisesta keskiraskauden lekurillakäynnistä. Lääkäri antoi harjoittelijan tehdä KAIKKI tutkimukset. (Jäi todella epävarma fiilis esim sisätutkimuksesta...) Harjoittelija mittasi sf-mitaksi 32, viikkoja 30+6. Lääkäri tarkisti, ja sai tulokseksi 27 (:

Että on se mittaajastakin kiinni....

Lasten syntymämitat 2850 g ja 48 cm (rv 40+6), 3130 g ja 50 cm (rv 41+1) ja 3200 g ja 51 cm (rv 41+3). Eli ei oo jättiläisvauvoja tullut meille, vaikka sf-mitat sellaista on luvanneetkin. Raskaudet senkun pitenee vaan, samoin synnytykset, tää neljäs (nyt rv 9+4) syntyy varmaan rv 43 tms.

Alkaa pelottaa kun tuollaisia lukee, kun valmiiksi jo murehtii kaikkea...t: 3, jolla tosiaan iso esikoinen korkeilla sf-mitoilla, ja nyt mennään rv 28, sf ollut koko ajan nippa nappa alakäyrällä...

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat