Vierailija

ja oli pakko jo klo 2 jälkeen hakea hänet kotiin. 3vee jo tykkää kyl olla siellä, kävin kävelyllä, lääkärissä ja oli tarkoitus leipoa....Mutta vien vielä 2 pv ennen joulua vaikka vapaalla ja silloin leivon ja paketoin. Onko joku muu suunnitellut näin nyt joulukuussa? Hoitopäiviä tarvitsen vain 8 mut maksetaan 12 joten sen takia näin teen, nyt hän on siellä 11pv.

Sivut

Kommentit (58)

Ja lapsille olisi hyvä oppia näkemään miten kotityöt hoidetaan, ei niin että aina kun siivotaan/leivotaan lapset " heitetään" pihalle/hoitoon. Ja ainakin meillä lapset auttavat mieluusti niin siivoamisessa kuin leipomisessa. Toki homma käy vähän hitaammin, mutta mitäs siitä kun muksut tykkäävät. Joten meillä hoidetaan joulun siivoamiset ja leipomiset porukalla ja kaikilla hyvä mieli.

Hetki hiljaisuutta hoitaa mieltä kovasti. Kerkeät ajatella. Laita hyvää musiikkia ja herkuttele myös. Äiti ansaitsee hemmottelua. Kolme vuotias saa turvallisessa paikassa samalla telmiä ja ulkoilla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jo on saamattomia vanhempia jos lapsella on tylsää kotona tai että kerhot ym. ei riitä vaan täytyy mennä oikekin päiväkotiin asti hakemaan seuraa. Anna mun kaikki kestää! Ootteko miettineet kuinka stressaavaa päiväkotielämä on lapselle? On se muutakin kuin virikettä ja lapsiseuraa.T. LtoHarvoin tapahtuu, mutta jos lapsi on väsynyt, ei tarvitse mennä kerhoon tai harrastukseen.Viisivuotiaasta ylöspäin voi minusta ruveta harjoittelemaan sitä tunnollisuutta ja kurinalaisuutta, mutta sitä ennen ei tarvitse olla tässä turhan tarkka.22

Oma lapsi on osa sinun elämääsi, arvon ap. Ihme, että edes haluat olla erossa hänestä. Haluat leipoa rauhassa, eikö leipominen ole lapsestasikin hauskaa? Teet jouluvalmisteluja? Niinhän me kaikki, mutta vasta, kun lapset jo nukkuvat... Kasva ap aikuiseksi!!

että lapselle riittää pelkkä kotona olo eivät sitten taas tajua, että lapset ovat erilaisia.Oma esikoiseni on oikeasti aivan duracell, siis pelkästään hyvällä tavalla, energinen pieni aurinkopakkaus, mutta hän ei vaan enää jaksa könnätä kanssani tai minun ja kuopuksen kanssa koko päivää. Sen näkee lapsesta.22

Ihan turhaa täällä tällaisia kysellä. Juu, nyt on peli menetetty. Ei enää ikinä lapsesi opi tekemään mitään, ei varmaan tule tekemään ikinä töitäkään. Varmaan narkkariksi rupeaa...

Haloo hullut!!! Täällä on kyllä niin kireää porukkaa leipomisineen, että huh huh. Ei ihan lääkitykset kohdallaan.

Joko se on hyvä syy teille???mitä ihmeen pahaa siinä on, varsinkin jos jonkun päivän lapsi onkin ylimääräistä hoidossa? Jos kuussakin on vaan ne 11 (vai mitä ne nyt oli) päivää?tää palsta toisaalta huvittää, toisaalta surettaa...


Jos lapsi ei jonain päivänä - ja herra paratkoon niitä varmasti on -

haluakaan lähteä pvhoitoon tai kerhoon, niin saako jäädä vaan kotiin pitämään rauhallisen päivän?

joka päivä koko päiväksi päiväkotiin ja hoitaa vauvaa kotona. Ei kuulemma jaksa antaa virikkeitä ja viedä ulos. että tämmöisiäkin tapauksia on.


20 vuoden kokemuksella, jos itse et tajua: vaikka lapsi olisi

kuinka vilkas, hän voi olla sitä myös joskus kotona ilman

että ainakaan päiväkotiin ajettelee laittaa.

Naapurin lasten seura on aivan toista kuin päiväkodin arki.

Ja miten sen lapsesta näkee ettei halua joskus jäädä kotiin?

Jos joka pv kiikutetaan kerhoon ja lisäksi harrastuksiin niin ei lapsi muusta tiedä ja tietty levottomuus tulee myös siitä.

Aivan hurjaa menoa noin pienille.Terveisin henkilö, joka kyllä näkee työssään sosiaalisia ja vilkkaita lapsia, jotka kovastikin päivän aikana ikävöivät vanhempiaan.

Vanhemmat eivät vaan sitä tiedä eivätkä oikeestaan uskokaan jos sen heille kertois. Onhan heidän mussukkansa niin sosiaalisia..

Sitä paitsi, tutkimustenkin mukaan pvkotiin sopeutuu paremmin

hieman rauhallisempi lapsi ja päiväkodin arki on luovimista eikä siinä voi kovasti yksilöitä huomioida.

En tajua, kuinka oma lapsi voi olla este leipomiselle tms. Valitettavasti nämä lapset erottuvat myöhemmin koulussa ikävällä tavalla.T:opettaja-äiti

mutta mielestäni et tehnyt yhtään väärin! En ymmärrä mistä sulla on huono omatunto? Siitä että sulla on yksi aito vapaapäivä? Eikös se ole aika ihanaa että saa pitää joskus harvoin ihan aitoja vapaapäiviä, ilman lapsia jotka on monissa asioissa ihan oikeasti tiellä ja esteenä.Jos joku väittää että lastensa kanssa pitäisi olla koko ajan, niin tervetuloa hakemaan kolme alle kouluikäistä täältä, voitte olla niiden kanssa ihan koko ajan. Itse jaksan just ja just viikonloput ja pyhät, omina arkivapainani aivan varmasti nautin vapaudestani enkä ota riippoja jalkaan kun kerran rakastavat hoidossa oloa ja nauttivat kavereistaan!

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat