Vierailija

Sivut

Kommentit (39)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tai lahjakortti johonkin huippuravintolaan, vaikkapa uusittuun Chez Dominiqueen. Myös erikoisista herkuista koottu lahjakori kelpaisi. Osta herkut vaikkapa Stockan Herkusta ja joku ihanan täyteläinen, lämmittävä punaviini siihen seuraksi.

Jos n. 80 e, niin Iittala on hyvä vaihtoehto. Marimekon kalleimmat pussilakanasetit. Jos todella haluat jotain kallista, sinun pitää tietää maku tarkemmin. Yksi hyvä vaihtoehto on todella hyvä samppanja. Sitä voi aina tarjota muille, tulee käytettyä.

jos tiedät että setykkä designistä mutta et että millaisesta designista niin älä osta mitää ntavaraa. Vaan just leffalippuja tai kirjoja tai vaikka hienoa ruokaölyjä tai erikoisia saippuoita tms.Jos taas tiedät että milllaisesta designistä tykkää ja mitä kotona jo on, osta jotain siihen sopivaa. Tai jotain perusjuttua joka sopii kaikkeen, esim Iittalan teemat, kartiot ja vernat.

Toimii paremmin, jos saajalla ei ole takkaa. Joutuu keksimään sille jotain muuta käyttöä, mutta onhan se arvostettu design-tuote. Mynnissä Vepsäläisellä.

Sarpanevan Marcel maljakot, punaiset Aalto maljakot ja Arabian puolelta löytyy Kaj Franckin lokerovati, sitten on Kayak vateja, Carambola maljakoita ja kynttilänjalka joka on muuten tosi tyylikäs!Vierailija:

Lainaus:


Meillä, lapsuudenkodissani, kaikki lasinen oli Iittalaa. Luulin sitä normimerkiksi kuten esim. pirkka on ruokapuolella merkki.

se löytyy helsingistä erottajalta ja myös helsinki-vantaan lentokentältä.tosi kivoja " raikkaita" ideoita, joita ei varmasti ole kaikilla kotona, ja aina ei tarvitse maksaa hunajaakaan, vaan kivoja ideoita pienemmällekin budjetille.ks netista designforum piste fi / shop

eikai se hinta tee jostain jotenkin parempaa??? Edellisistä viesteistä

sai sellaisen kuvan, että mitä kalliimpi sen hienompi.Minun vinkkini on se, että ota selvää, millainen maku kohteella on (romanttinen, minimalistinen, moderni, graafinen ym) ja osta sen mukaan mikä on hänen makuaan (kerääkö jotain tiettyä sarjaa, väriä ym)

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat