Vierailija

Vauvan tiheät yöheräämiset nimittäin.

Vauvamme on nyt reilu 3kk ja tähän meneessä yöt ovat menneet aika mallikkaasti. Alussa syötiin 3h välein mutta aina nukuttiin yön yli kuitenkin, siis välillä syöden tietysti. Sitten poika alkoi venyttää välejä jo noin kuuteen tuntiin, siis eka unijakso noin 6h, sitten syötiin ja lisää unta palloon 2-4h. Ja äiti oli iloinen!

Nyt sitten heräillään läpi yön kahden tunnin välein, rauhottuu tutilla eikä siis tarvitse ruokaa enempää kuin ennenkään, mutta havahtuu ja heräilee, potkii ja huitoo myös unissaan paljon. Samaan aikaan myös päiväunirytmi muuttui niin että entiset pitkät päikkärit (3-4h) lyhenivät puolella. Mitä ihmettä tapahtui? Kenelläkään kokemusta? Apua?

Juu, tiedän että vauva on vielä pieni, mutta ihmettelen juuri tätä isoa muutosta joka tuli yhdessä päivässä.

Kommentit (4)

Ihan normaalia on. Takaan sen sulle! =) Vauva kasvaa ja syö useammin ja siksi voi heräilläkin useammin. Ethän vain siinä harhaluulossa suinkaan ollut että vauvat tekee nakutetusti kaiken samoilla jaksoilla läpi lapsuuden...??

Tuon ikäinen vauva alkaa kiinnostumaan tapahtumista ja haluaa valveilla enemmän. Tulee taas aikoja että vauvasi varmasti nukkuu pidempään ja mulla 1,5v poika oli vielä yörinnalla kunnes lopetin sen. Siitä kuukausi yöitkua ja nyttemmin nukkuu heräämättä aamuun asti. =)Neuvo; mene vauvan tahtisesti. =)Muutoksia on tullut aiemminkin, mutta aina parempaan suuntaan. Tämä uusi vaihe alkoi vaan niin äkisti että taidan olla vielä ihan shokissa:O

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat