Vierailija

Kommentit (2)

Itse tutustuin äitiyspakkauksen sisältöön netissä, totesin että eivät ole sellaisia vaatteita joita haluan omalla lapsellani käyttää, ja otin pakkauksen rahana.

Älytöntä, miten aina joku valittaa siitä, että pakkauksen vaatteet olikin ihan rumia. Ei sitä oo pakko ottaa. Ja jos ottaa, on idiootti ellei katso ensin mitä se sisältää.

Ensin hehkutetaan sitä äitiyspakkausta täysillä, ja loppujen lopuksi sitten valitetaan että ei siinä ollut mitään käyttökelpoista paitsi kynsisakset. Vaatteet kuulemma olivat lähinnä yöpuku-tasoa, jos sitäkään.

Mutta miksi ottaa sitä pakkausta, kun ei kerran mielytä?? Etenkin kun tänä päivänä on mahdollisuus katsoa pakkaus ihan yksityisenä kuvina netistä. Toisin se oli silloin ennen nettiä kun minä odotin esikoista, kuvat olivat jossain Vauva-lehden sivuilla, ja nekin niin pienet että sai oikeen tihrustella mitäköhän se pakkaus meinaa sisältää. Ja kun äitiysvalmennuksessa esittelivät edellisen vuoden äitiyspakkausta ja neuvolantäti kehui että tämä on se tämän vuoden minkä tekin tulette saamaan. Joopa jo.

Ei sen puolen, kaikki tuli käyttöön.Mutta ehkä se äitiyspakkaus on suurimmaksi osaksi täynnä symbolista arvoa.Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat