Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kommentit (25)

ulkomaille huolisivat asevelvollisia suomalaisia. Kai siinä kova kuri pidettäisiin. Ja ihan oikein mokomille luusereille. Ilmoitettaisiin vaikka, että jos et tule maahan heti, niin sitten et koskaan enää saa tulla tms.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

koska mieheni on ruotsalainen.Vierailija:

[quote]


niin teidän miehillä ei olisi enää koskaan mitään asiaa palata takaisin Suomeen. Heidät pidätettäisiin karkuruudesta sodan jälkeen.

Luuletteko oikeasti, että sitä sotaa käytäsiin jonain rintamana?Me ei luulla mitään. Kyse olikin siitä miten pitäisi toimia. Näin toimittaisiin.

Katsokaa mallia Irakista. Mielettömät ilmapommitukset, vain vähän joukkoja maassa ja nekin etenevät lähinnä " putsaamassa" kaupunkeja ja kyliä ei toivotusta aineksesta. Siis ei siinä rintamat auttaisi. Tällainen se maailma vaan on nykyään.

Nuoret miehet rintamalle. Naiset kotirintamalle. Myös somalit ja aseistakieltytyjät rintamalle. Kaikki, jotka pakenevat maasta etsintäkuulutukseen ja rangaistus heille.

niin teidän miehillä ei olisi enää koskaan mitään asiaa palata takaisin Suomeen. Heidät pidätettäisiin karkuruudesta sodan jälkeen.Mikä ihmeen kysymys tämä oikeastaan on? Puolustus on hoidettava siten, kuten se on suunniteltu ja siihen on varauduttu.Lisäksi joku yllä on oikeassa: tuskin enää tulee samanlaista sotaa kuin toinen maailmansota. Suurempi uhka on se, että juomavetemme myrkytettäsiin, tietokoneverkot kaadettaisiin ja infrastruktuuri lamautettaisiin. Tämä on tulevaisuuden sodankäyntiä.

Samaan tykinruoka-annokseen voisi laittaa monet muutkin " pakolaisäijät" , jotka ovat tulleet tänne vain helpon elämän perässä raiskaamaan suomalaisia naisia ja ympärileikkaamaan omiaan... ensimmäiset porukat voisi kasata vankiloissa & karkoituslistoille olevista.Omat sukulaismiehet ja tutut vasta viimeisenä joukkoihin, tai mieluummin ei ollenkaan :)Alun erittäin rasistiseen heittoon selityksenä se, että olen joutunut liian läheltä seuraamaan, millä asenteella ko. herrasmiehet maahamme tulevat. Ehkä siellä joku poikkeuskin joukossa on, mutta...Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat