Vierailija

Kommentit (8)

Lihat kannelliseen uuniastiaan, suolaa päälle sopivasti, reilusti sipulia, maustepippureita, muutama laakerinlehti ja vettä niin että 2/3 lihoista peittyy. Uunissa 150 asteessa, aluksi ilman kantta, että lihat ruskistuu. Nami!!!

Laitan pilkotut lihat uunivuokaan, laitan päälle suolaa pippuria ja sipulia. Sitten laitan vettä että lihat juuri ja juuri peittyy, sekoitan vähän. Laitan uuniin n.200 astetta noin tunti sen jälkeen pienennän lämpöä 150 asteeseen. Annan hautua pitkään, useita tunteja. Tarkista välillä että paisti ei kuivu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kasvikset ei ole pakollisia ja meillä päin niitä ei laiteta karjalanpaistiin.



Mummo opetti että lihaa, suolaa ja pippuria.



Ota väri lihoihin uunissa 250 astetta ja älä laita nestettä. Kunnes ovat saaneet väriä kääntele ja kun on ruskistunut riittävästi lisää vesi ja mausteet ja laske uunin lämpö 150-170 asteeseen.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat