Vierailija

Toivottavasti tuollaiset bensasyöpöt tullaan kieltämään Suomessa!

Sivut

Kommentit (76)

Jos nyt ihan vakavasti puhutaan, niin olen ihan oikeasti sitä mieltä mitä aloituksessani kirjoitin. Ilmastonmuutos on vakava asia, harmi vain, että monelle se ei tunnu merkitsevän mitään.Yli-isolla tarkoitin kirjaimellisesti juuri sitä mitä kirjoitinkin. Ymmärrän toki jos perheessä on 5 lasta, että auton on oltava iso. Aika moni kuitenkin haaveilee isosta tila-autosta, vaikka sitä tilaa ei IRL edes tarvitse niin paljon.

2 lasta ja Grand Voyager - järkevääkö? Tuntuu olevan jonkinlainen statussymboli ainakin täällä pk-seudulla, missä pienillä perheillä pitää olla helvetin isot autot. Ihan vain turvallisuuden vuoksi...!?t. ap

Meillä maasturi (ei city), tavallinen henkilöauto sekä aseet ja luvat. Olemme oikea kamaluuksien perhe. Pakkanen täynnä metsästettyä lihaa, toinen mokoma täynnä kuolleita lintuja ja sorkkia. Olemme varmaan pahuuden perikuva kun vielä ekstra energiaakin kulutamme pitämällä noi pakastimet päällä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Isomman maasturin osalta keskimäärin 17litraa/satasella.

Pienemmän maasturin kulutus kilometriä kohti on vieläkin suurempi, kun sillä ei ajeta kuin metsässä ja hissukseen ehkäpä noin 500 km/vuosi. Joten isompi kuluttaa vähemmän. ;^)

"Olemme tyhjentäneet yhden tai useamman renkaan citymaasturistasi. Älä ota sitä henkilökohtaisesti. Autosi on se, josta emme pidä. Tiedät varmasti, miten suuria määriä bensaa se kuluttaa. Olet joko tietämätön tai piittaamaton siitä, että kaikki se bensa minkä poltat ajelemalla ympäri kaupunkia maasturillasi, aiheuttaa tuhoisia seurauksia muille",

siinä "tappajajyrässä" vai alle jäävässä pikkukirpussa? Meillä YKSI syy (monista) tila-autoon on juuri sen turvallisuus!Lainaus:

kukaan kehtaa ajaakaan. Nehän on myös oikeita tappajajyriä kolaritilanteessa, joten ei ihme ettei niistä saa enää käytettyinäkään mitään.


Pakko vielä lisätä ennen kun joku alkaa taas haukkumaan, että meillä autolla ajetaan vaan välttämättömät menot, muuten kuljetaan pyörällä / kävellen. Joukkoliikenteestä täällä ei ole tietoakaan, eikä olisikaan kovin helppoa kuljettaa esim. viikon ruokaostoksia + 4 lasta linja-autossa kauppaan 20km/ suunta... Muuten kyllä elätään ekologisesti: talo lämpiää pelleteillä, ostetaan ekosähköä ja kaikki mahdollinen kierrätetään eikä osteta uutta ellei ole pakko. En ota autostamme huonoa omaatuntoa!

Eipähän tarvitse talvisin miettiä miten pääsen aamulla maalta töihin lähtemään (maalla näes aurat eivät käy sitä sinun omaa ajotietä aamuyöllä sinulle valmiiksi puhdistamassa jotta pääsisit "ekoautollasi" menemään). Pääsen tilastollisesti turvallisemmin välillä pitkänkin ajomatkan (työmatka) jälkeen kotiin perheeni luo jottei lapsistani tule äidittömiä. Kaiken tänän ihan vain jotta ap ja hänen kaltaisensa saisivat haukkua minua ja kaltaisiani ihmisä tälläkin palstalla. Toki koitan minäkin kantaa edes pienen korteni kekoon ympäristöasioissa lämmittämällä taloni maalämmöllä ja aurinkokennoilla (vaikka tämäkin varmaan on väärin).

vaihtoehto meidänkin perheessä eikä siinä mitään noloa ole :) Päin vastoin mukavahan sitä on koko perheellä mahtua yhteen autoon ja kun vielä rattaat ja tavaratkin saadaan mukaan niin hyvä on.Mistähän se ap:n kehtaaminen on kiinni? Pelastuuko se maailma tavisauton ratissa paremmin? Eiköhän se ole paljon kiinni siitä kuinka paljon ja millaisella tyylillä ajaa.

Ennemmin kehtaan ajaa isolla autolla, missä kaikille lapsille ja aikuisille turvavyöt ja paikka, kun tunkea neljä lasta ja kaksi aikuista "pieneen" 5 hlö:n autoon....:)

"Venäjällähän on kuulemmamyös huonot tiet. Vaikka eipä ne citymaasturit taida oikein huonoilla teillä kulkea. Eivät ainakaan yhtä hyvin kuin Ladat."Sitte sun täytyy varmaan muuttaa sinne niin ei ole niitä citymaastureita kiusana!

Oon aina halunnut XC90 ja nyt mulla on mahdollisuus se saada, jos vaan haluan. Mietin vielä finanssipuolta. Vaikka käytetty olsikin, niin reilu 40.000 on iso raha ja tekee enemmän kuin vuodeksi jälleen autovelan.

Mikä sen parempi kuin mies, joka ajattelee vaimonsa ja lastensa turvallisuutta.

uuteen vähemmän kuluttavaan autoon? Eipä sekään mikä ekoteko ole, tiesitkö kuinka paljon kuluuu energiaa sen uuden auton valmistusprosessiin + rahtaukseen? Eipä se vanhakaan liikenteestä poistu.Vastustan älytöntä kuluttamista.

Lainaus:

esitätte noita "ei niitä kukaan osta" -väitteitänne.
Katumaastureiden ja muiden isojen autojen myynti on romahtanut. lauantain hesarissa amerikkalainen autokauppias tuskaili, ettei ole huhtikuun jälkeen myynyt yhtään katumaasturia. Amerikkalainen kolleegani osti vuosi sitten ison maasturin, pahaksi onnekseen vielä dieselin (USA:ssa diesel on nylyisin kalliimpaa kuin bensa) ja on nyt aivan kypsä ja yrittänyt myydä/vaihtaa sitä pois, mutta ei ole mennyt kaupaksi, eivätkä autoliikkeet kuulemma ota sitä edes vaihdossa. Juuri juttelimme tästä kolme viikkoa sitten kun kävin siellä.Kaikki mikä on Amerikassa, tulee ennen pitkää myös tänne."Amerikkalaiset autokaupat hukkuvat bensajuoppoihin katumaastureihinAutonmyyjä Thomas Adams katselee akvaariomaisen autotalon lasiseinän läpi Frederick Roadin liikennettä. "Tästä ajaa ohi 75 000 autoa päivässä, mutta kukaan ei pysähdy enää ostamaan katumaasturia tai pick-up-autoa", Adams naurahtaa happamasti... " HS 25.8.

nakkikioskin jonossa, koska teidän hengissäselviämismahdollisuutenne ovat suuremmat konfliktitilanteessa jos teillä on ase ja humalaisella örveltäjällä ei?Ei tosi, kuulostatte kyllä siltä, että uskotte varmaan jumalaankin.

"Jos et syystä tai toisesta halua ajaa maasturilla, älä aja."En vaan tajua, miksi tiedän pitää pitää siitä niin jumalatonta mekkalaa. En mäkään mölyä suureen ääneen, että en tosiaan halua ajaa 20 vuotta vanhalla Toyotalla (johon on muitakin kyllä syitä kuin se, että vanhat autot kuluttaa ja saastuttaa enemmän kuin uudet).

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat