Vierailija


Etsiskelen itselleni sopivaa vihkisormusta (jippii, viimeinkin pääsen naimisiin!). Näin nettisivujen perusteella nuo Ailion sormukset näyttävät tosi laadukkailta ja tyylikkään näköisiltä. Tykkään varsinkin niistä joissa on suorat reunat ja vain yksi tai kaksi kiveä. Onko kokemuksia näistä sormuksista tai olisko jotain muuta sivuvinkkiä? Tykkään tuommoisista yksinkertaisista.Entäs olisiko sivuvinkkejä mistä voisi katsoa pukuja? Ei valkoista prinsessatyyliä vaan jotain muuta. Mitä, en tiedä vielä itsekään. Jotain kivaa kahden lapsen äidille, eka kertaa naimisiin menossa. Ja vieläpä lasteni isän kanssa. Ja ihan pelekästä rakkauvvesta!

Kommentit (8)

..ja jos löydät ulkomaalaisia sivustoja niin voi aina viedä kuvaa omelijalle niin se tekee sulle semmosen. sormuksia kannattaa kyllä mennä ihan kaupasta kattoo. näkee paremmin ku netistä.Onnea tulevaan!T: ite miettii häitään (kyseli jo kerran täältä AV:lta mustasta hääpuvusta)=)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kahden pienen kanssa, joten kaupoissa käynti ei ihan kovin helposti onnistu. Hääpukuliikkeisiin on varmaan ihan turha ängetä kokoonpanolla morsian+vauva+taapero... pahimpaan kuumeeseen nyt edes netistä katson!

Teetettiin itse Union Designissä Pulliaisen Petellä. Oli tosi hyvä palvelu ja sai muokata sitä mallia vielä omasta mielstä nätimmäksi.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat