Seuraa 

Onko kenelläkään kokemusta tällaisesta? Mulla nimittäin ei verenpaineet mitenkään mainittavasti noussut ja turvotustakin silleen aika vähäisesti. Valkuaista oli pissassa vähäsen muttei selvinnyt päivystyksestä että paljonko se vähäsen sitten oli. Jatkuvaa päänsärkyä ollut viime torstaista asti ja nyt kun tänään vähän on helpottanu niin pari päivää kestänyt pahoinvointi vahvistunut reippaasti. Ihmettelen että mitä tämä oikein on.

Torstaina on neuvola missä tarkistetaan taas pissa.

Tällä hetkellä on rv30+

Kommentit (2)

Neuvolan th kertoi, että yhdellä äidillä oli todettu myrkytys, vaikka mitään ' virallisista' oireista ei ollut. Oli mennyt päänsäryn takia lääkäriin. Tämän kertoi siksi, että kyselin myrkytyksestä, kun ystävälläni oli paha myrkytys lähes kaikkine oireineen, mutta silti neuvolassa ei reagoitu mitenkään, odotettiin vaan valkuaista, että täyttäis ' vaatimukset' . Sitä en sitten tiedä miten oli kyseinen äiti tutkittu ja saatu myrkytys selville. Kannattaa ottaa selvää.

mulla on kans ollut päänsärkyä viime torstaista, pahoinvointia (ei oksentelua) viikon verran, turvotusta pari viikkoa. Viime ke oli alapaine 70, pe 83 (kuulemma hyvä-> ei edes katsottu pissaa). Seuraava nla torstaina, jos en poksahda sitä ennen.

Rv 40+4

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat