Seuraa 

Huomasin illalla 2-vuotiaan poikamme hampaita pestessä alahuulessa valkoisen, hieman riisiryyniä isomman papulan. Tunnusteltaessa se tuntui kovalta ja on hieman koholla varren päässä ikään kuin polyyppi. Minusta ei ole rakkulakaan eikä tunnu, että olis mitään sen sisälläkään. Ei ole kipeä ja poika syö ja juo hyvin.Hieman nuhaa ja yskää, ei kuumetta. Olen kuullut, että polyyppeja voi olla nenässä ja suolistossa, mutta entä huulessa? Googlettamalla en löytänyt mitään. Aattelin seurailla ja soittaa hammalääkäriin tarvittaessa mut osaako kukaan sanoo, mitähän tuo on?

Kommentit (1)

Aftoja tulee niihin taipuvaisilla usein juuri flunssien yhteydessä. Ovat valkoisia, limakalvon pinnasta koholla olevia kovahkoja muutoksia. Mitään vartta niissä ei kyllä ole. Häviävät itsestään muutaman päivän - parin viikon sisällä. Eli seuraile rauhassa useampi päivä.

Meillä oli juuri kyllä flunssatauti, jossa sekä pojalle että itselleni tuli huulen sisäpinnalle yli sentin rakkulat. koko huuli oli ulospäinkin selväsi turvoksissa. Mietin jopa herpestä, mutta sitä ei minulla tai miehelläni ole koskaan ollut.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat