Vierailija

Törmäsin sivuille, joilla äiti kertoo kuinka hänen miltei 2v tyttärensä oli hukkunut vesisaaviin. Lupaattehan, että valvotte lapsianne? Ettei mitään vesisaaveja anneta olla pihamaalla, missä lapsia? Että tarkastatte tonttinne kaivojen varalta? Ettette jätä vessaan edes ämpärillistä vettä. Ettette anna lastenne leikkiä tulitikuilla tai mennä yksin rantaan. Ettehän?Kommentit (11)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

vahinkoja kuitenkin tuntuu sattuvan yllättävän paljon. Minäkin vahdin lastani parhaani mukaan, mutta silti pelkään, että joskus sattuu joku vahinko jonkin sellaisen asian kanssa, mitä en ole osannut ennakoida.

elämässä sattuu asioita joita ei ole osannut ennakoida eikä lapsia ihan pumpuliinkaan voi kääriä. Lukenut olen minäkin tuon hukkuneen pienokaisen äidin sivut ja mielestäni lapsen huolenpitoa ei laiminlyöty. Ei vaan osattu ennakoida että lapsi voisi sinne sadevesisaaviin ulottua ja vielä tippua. Kamala tapaus josta varmaan moni otti oppia ja jättää sadevesisaavit rännin alle laittamatta. Mutta siis vaaranpaikkoja maailmassa riittää ja jokainen vanhempi huolehtii lapsestaan niin hyvin kuin kykenee ja jos silti jotain sattuu niin turha siitä ruveta saarnaamaan.Eli lupaan huolehtia lapsistani mutta en lupaa heitä pumpuliin kääriä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat