Seuraa 

Siinä se kysymys otsikossa onkin. Saatiin eilen rokote ja nyt vaan mietin että jos tänään ei tule oireita niin voiko niitä tulla sitten vielä myöhemmin? Kun siinä lapussa luki että viikon päästä viirusten määrä runsaimmillaan ulosteessa.

Kommentit (11)

ja lääkäri oli sitä mieltä, että kärttyisyys johtui nimenomaan juuri rokotteesta. Neuvolantäti sanoi rokotetta antaessaan, että 2vkon sisällä oireita ilmenee jos ilmenee. Meillä ei siis tosiaan mitään oireita aikaisemmin, mutta MOLEMMISTA rokotteista oireet ilmeni vasta kahden viikon päästä.Näin siis meillä.

Meillä auttoi rokotteen jälkeisiin ilmavaivoihin jonkin verran Disflatyl-lääke, jota annetaan ruokailun jälkeen. Oot ehkä kokeillutkin...t. Lillefi

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

että viruksen määrä olisi suurimmillaan vasta viikon päästä, mutta meillä ainakin ensimmäisen annoksen jälkeen oireet olivat tosiaan voimakkaammillaan päivinä 6. ja 7. Mahakipuja on ollut vähän koko ajan, mutta vikoina päivinä lähes ripulia. Nyt menossa päivä 8. saa nähdä alkaako nyt helpottamaan.Te jotka ootte ottaneet jo molemmat, oliko oireet samantapaisia eka ja toka kerralla?

ei sanonut panadolista mitään.aloin antamaan cuplatonia sillon ja sehän on lääke joka vaikuttaa vasta ajan kanssa mutta ne oli tosiaan vaan ne pari päivää ja sen jälkeen poika ollut yhtä aurinkoa.en tiedä sitten että auttasko jos noita cuplatonia tai rela-tippoja antas jo hyvissä ajoin.kannattaa kokeilla,ja relat taitaa olla nopeempi vaikutteisia.muutama tuttu kyllä sanoi että anna suppo niin hiljenee mutta en viittinyt ku ei mielestäni mitään sellaista vaivaa ollut mihin se ois auttanut.heillä oli auttanut,joten jos mahottomax menee niin miks ei vois antaa. mutta tsemppiä ja hermoja vaan jos känkkäränkkä tulee,se menee nopeesti ohi,ja sit jälkeenpäin osas yhdistää ne kaikki " oireet" tohon rokotukseen.

Sanoiko lääkäri mitään että voiko kipuihin antaa panadolia? Mietin vaan että onko tässä kohtaa siitä lääkkeestä mitään hyötyä jos se on vain ilma joka kiertää masussa.

Olemme ottaneet molemmat erät rokotetta. Meillä tuli heti rokotteen jälkeisenä päivänä tytölle ilmavaivoja ja vähän ripulia. Tämä jatkui n. viikon ajan. Lisäksi tuli n. 3-4 päivän kuluttua ärtyisyyttä, mitä meillä ei normaalisti ole. Nopeasti se sitten meni ohi ja saimme takaisin oman päivänsäteemme. Näin siis kävi molempien rokotusten jälkeen.Olimme viikon ajan normaalia hygieenisempiä ja vein vaipat parvekkeella olevaan pussiin. Neuvolassa sanottiin lisäksi, että ei kannata viikkoon mennä ihan pienten lasten tai heikkokuntoisten vanhusten luokse. Meillä ei mitään tartuntaa kenellekkään tullut.t. lillefi

poika sai viikko sitten perjantaina ensimmäisen ja 5 sekä 6 päivä siitä meni huutaen,lähinnä yöt,käytin jo lääkärissäkin kun ei ole meille normaalia...eli känkkäränkkä ja ilmavaivat siitä tuli.terkka sanoi että yleensä 3 ja 4 päivä pahimmat jos jotain tulee.sanoi myös että normaali käsihygienia ja ne vaipat heti roskiin ettei jää mihkään pyöriin.mitää ei oo sen jälkeen ollut.

No nyt on oireita tullut. Ilmavaivaa näyttää olevan aika paljon. Viimenen tunti on mennyt itkeskellessä. Ei ole meillä normaalia. Äsken jalat punoitti jostain syystä. Kanniskelin kyllä poikaa pitkään, että en tiedä olisiko punoitus tullut siitä. Nyt otetaan ilmakylpyä ja tuntuu pikku hiljaa rauhoittuvan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat