Vierailija

Antoivat tarjoilijat useaan kertaan seurueellemme väärin rahasta takasin. Piti joka kerta tapella, että korjasivat virheen.Ruokailussa naapuripöydässä olivat sekoittaneet kahden seurueen laskut ja luottokortit ja höylänneet korteilta väärät laskut.Yrittävät säännönmukaisesti kusettaa asiakkaita.

Kommentit (21)

laivalla yritettiin tehdä ilmoitus asiasta, mutta saimme osaksemme vain naureskelua ja vihjailua unohtamisesta tai hukkaamisestavasta kun teimme maissa rikosilmoituksen poliisilaitokselle Tallink suhtautui asiaan vakavastimeille tarjottiin ilmaista risteilyä ruokineeen mielipahan vuoksilaivan siivooja paljastui varastelijaksi

Toivottavasti tää ei leviä Siljalle. Tai no, todennäköisesti me mennään Viikkarilla seuraava reissu Tukholmaan, et aivan sama. En mä kyllä ihan helpolla Tallinkilla matkustaiskaan. Onhan noita muitakin laivoja Tallinnaan. Aikas juntti firma.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vuosi sitten yksi tarjoilijoista buffet-ravintolassa paukautti ovella päin näköä ystävääni. Ei tarjoilija sanonut mitään, käveli vain pois. Vähintäänkin pitäisi pyytää anteeksi.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat