**Vicks VapoRub -salva** Kellään käyttökokemuksia??? ev

Vierailija

Kommentit (8)

Vicks ja muut mentolituotteethan eivät todellakaan avaa tukkoista nenää ollenkaan. Mentoli vain herkistää nenän limakalvoja niin, että reseptorit siellä aistivat sen olemattoman pienenkin ilmavirran siellä moninkertaisesti voimakkaampana, ja nenä " luulee" että ilma kulkee. Mutta siitä vaan jos vointia helpottaa.

Käytin siitä juuri vähän aikaa sitten. Ainoa, mikä auttoi äly kovaan yskääni (imetin, kaikkia lääkkeitä ei siis voinut käyttää).

Muistan, kun olin pieni ja kipeänä, äitini voiteli selkääni voidetta jne. Ainakin silloin sen tehoon uskottiin kovasti. En tiennyt edes voiteen olemassaoloa enää, kunnes kuulin muutamien aikuisten käyttävän sitä vieläkin. Jos on esim. flunssassa, niin pelkkä haisteleminen voi avata tukkoisan nenän.

Vierailija

On auttanut poistamaan yskän pojaltani. Varsinkin jos yöllä herää ja yskii niin nukkuu loppuyön ilman yskää kun hieroo voidetta ohjeiden mukaan. Mielestäni on tosi hyvä tuote, kun meidänkään poika ei halua syödä esim. yskänlääkettä.

Vierailija

Kokeilemisen arvoinen vinkki: Vicks vaborubia tuoksulyhtyyn,sisältää eteerisiä öljyjä,joten soveltuu thän hyvin.Ilmaan leviää nenää avaavia höyryjä.Aivan pieni nokare riittää,pienempi kuin herneen kokoinen.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat