Kauheaa!!!! Eräs tuttavapariskunta odottaa lasta....

Vierailija

lapsesta tuleekin kaunotar! :) Ei kaikilla kauniilla ihmisillä ole kauniit vanhemmat tai rumilla rumat.

Sivut

Kommentit (23)

löytäneet elämänkumppanin ja perustamassa nyt perhettä. Varmaan ovat onnellisia. Ei ole rumuus haitannut elämässä etenemistä? Mitäpä, jos rumillakin ihmisllä on ihan oikeus syntyä?Mutta provohan tämä nyt tietty oli.

jonka ainoa ystävä olen, on aina toivonut etteivät hänen rumat vanhempansa olisi koskaan tehneet lapsia. Tämä kaverini ei ole koskaan edes suudellut 3-kymppisenä... niin pinnallinen tämä maailma on, että ulkonäkö ei ole mikään tyhjänpäiväinen asia.

lapsi joka on oikeasti melko persoonallisen näköinen (lapsesta ei voi mielestäni sanoa ruma) vaikka molemmat vanhemmat ovat todella kauniita / komeita. pitkiä hoikkia kropaltaan kasvoista hyvä piirteisiä jne. jotenei se aina niin yksiin mene...me ollaan molemmat taas tosi taviksen näköisiä mutta tytärtä on pyydetty mallikuviin päiväkotikuvauksen jälkeen jne.

ja toiseksi jokaiselle meistä löytyy puoliso jos vain haluamme. Kauneus on katsojan silmissä ja sisäistäkin kauneutta on paitsi tuntuu tosin siltä ettei av:lla sellainen ole mahdollista

sitä että kaikkien ihmisten pitäisi sitä automaattisesti silti olla... Jos joillekin ulkonäkö on tärkeää, se ei tosiaankaan tarkoita sitä että kaikille se olisi tärkeää. Ihmiselle on luotu aivot sitä varten, että niitä voi ja suotavaa olisikin, että käytettäisiin ihan itsenäiseen AJATTELUUN.

Kyllä pitäsi pistää kaasu-uuniin ja hengiltä tommoiset.Lainaus:


Naisella silmät todella kaukana toisistaan Miehellä pienet tihrusilmät, valtava kyömynenä

mitenkahan on sun lasten laita? Raukka paroilla on tyhma aiti? Siis miten ne parjaa kun aiti on hiukan yksinkertainen ja aarettoman pinnallinen.?Pitaisikohan sun harkita etta antaisit sijoitukseen sun lapset vahan alykkaimmille ja sosiaalisesti kykenevimmille ihmisille?

mutta meistä kaikista kolmesta jälkeläisestä on tullut aika keskinkertaisen näkoisiä joten takeita ei siis ole vaikka olisi kuinka kaunis...

mä tiedän että tämä oni lkeästi ajateltu, mutta minusta he ovat molemmat niin HUONOGEENISIÄ, ETTÄ SILLOIN KANNTTAISI OLLA EPÄITSEKÄS JA JÄTTÄÄ BIOLOGISET LAPSET TEKEMÄTTÄ. :( sÄÄLITTÄÄ JO VALMIIKSI TUO LAPSI, JOKA PERII VANHEMPIENSA GEENIT JA TULEE VARMASTI OLEMAAN IHAN HIRVITTÄVÄN ruma!

kUVAILEN tätä pariskuntaa: Naisella silmät todella kaukana toisistaan, olematon leuka, korkea otsa, pottunokka. Miehellä pienet tihrusilmät, valtava kyömynenä, olematon alaleuka hänelläkin. Ei siis ainakaan leukaa tule lapselle. Plus molemmat vanhemmat sairaalloisen lihavia! Kamalaa!! Toki en sano etteivät saisi lapsia hankkia, mutta lahjoitetut sukusolut tai adoptio olisi ehkä heidän tapauksessaan parempi. Mutta minkäs teet, lapsi on jo tulossa....:(Mielipiteitä?

Minäkään en ole kasvoiltani mikään ruusunen, mutta en tosiaan ajatellut, että olisin sen vuoksi HUONOGEENINEN! Onneksi tuo mies on ihan ok näköinen, niin lapsella on jotain mahdollisuuksia saada niitä hyviäkin geenejä. Ettäs kehdatiiinkin hankkiutua raskaaksi :(

Ei siinä mitään, jos ovat akateemisia, mutta rumat ja tyhmät ei sais todellakaan lisääntyä! Vähintään ammattikorkeapohjaa pitäis olla jos ulkonäkö on karsea, että vois ruveta lisääntymään. Muuten ei oo lapsella mitään mahiksii.

ei ne geenit noin toimi, tunnen ruman pariskunnan, jonka lapset tosi söpöjä ja sitten sliipatun mallipariskunnan, jolla todella hmm. vaatimattoman näköinen lapsi...geenit on ovelia, hyppää yli polvien jne. kaksi kaunista voi tehdä aikamoisen rumiluksen :-)

Minä ehdin jo kuvitella että vanhemmilla on vaikeita perinnöllisiä sairauksia vaikka muille jakaa ja ap siksi paheksuu raskautta.Eipä olisi tullut mieleen jonkun mielestä vain kauniilla ihmisillä on oikeus saada lapsia =o

Oletko muuten huomannut yllättävän usein kauniit ihmiset saavat rumia lapsia.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat