Toivon, ettei kukaan mies lue tätä palstaa

Vierailija

Sillä täällä todella naiset antavat itsestään melkoisen vaikutelman. Olen aikaisemmin pitänyt miehiä lapsellisena sukupuolena pleikkareineen ym. mutta tämä av-palsta onkin osoittanut, että olen väärässä. Kuinka kehtaatte hyvät aikuiset naiset pilata meidän arvokkaan maineemme?? Hävetkäämme!

Kommentit (14)

Saisi ainakin mut vaikuttamaan aivan poikkeuksellisen erinomaiselta ja järkevältä vaimokkeelta. Tajuaisi minkä helmen on saanut. (Tai siis mähän OLEN ihan poikkeuksellisen täydellinen ihminen:)

Tiedän että on foorumeita, joissa ukkomiehet ja poikamiehetkin vonkaavat sitä ja leuhkivat kaikella mahdollisella, mitä heillä ei edes ole. Mutta en ole miehiltä muuta odottanutkaan. Luulen että suurin osa miehistä yllättyisi, jos tietäisi että naiset täällä hädissään kyselevät toisiltaan "mitä teet jos näät miehen kakat pöntössä"?? Antakaa mun kaikki kestää!!!!!

mutta eri syystä kuin apmielestäni mies ei voi koskaan täysin ymmärtää naista- eikä tarvitsekaanpidän tämän palstan eli av:n juttuja naisten omana

voimavarapalstana!!!

Mutt löytyy täältä ihan oikeita äitejäkin jotka vaan hakee vastausta huoliinsa ja ongelmiinsa. Sille tosiasialle ei mitään voi ett pölvästejä löytyy molemmista sukupuolista. Pitää osata olla tyytyväinen omasta ällistään.

jos ämmät käyvät täällä haukkumassa naapurinrouvan epäterveellisiä ruokaostoksia tai kyselemässä mitä pitäisi tehdä jos wc on mieheltä jäänyt vetämättä. Kehottaisin hakeutumaan muualle hoitoon jos noihin tarvitsee apua!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat