Vierailija

Mieheni katselee netissä lähialueen naistarjontaa. Väittää että ei itse ole hakenut tiettyä aluetta. Voiko koneelle tulla suoraan lähimmän alueen tarjonta?? Haluaako mies oikeasti muita vai onko "normaalia" uteliaisuutta? Itse olen suht hyvän näköinen ja seksiä haluan paljon. Tiettyjä vajeita kyllä kropasta löytyy.

Kommentit (17)

kyllä se näin on. itse olen vapaa nainen ja kaupungithan pursuaa niitä miehiä, jotka ovat varattuja "mutta jotain puuttuu". En usko että kaikilta mitään puuttuu, mutta jotain olisi kiva saada lisää. Vähintään kokemus siitä, että on puoleensavetävä, haluttu jne. Niin ja seksiä niistä miehistä haluaa JOKAINEN!!!

Sorry naiset, te varatut naiset.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

silölä minä ainakin mielessäni haluan ja ajattelen seksiä n. joka kolmannen näkemäni naisen kanssaOsasyynä on tietysti huono seksi vaimon kanssa mutta usein näen unia seksistä työpaikan naisten, kavereiden vaimojen jne. kanssa ja kun esim. bussiin hyppää kyytiin nainen niin seksiä tulee ajateltua jos on suhtkoht OK näköinen ja kokoinen.M35

seksi kyllä mielestäni hyvää (eri paikoissa ja asennoissa), uskoisin miehenkin olevan tyytyväinen. Riittääkö silti miehelle yksi nainen? Saahan sitä haluta mutta pitääkö siirtyä tekoihin vai riittääkö haaveilu?

Eikä tuollaisilla miehillä ole väliä onko oma vaimo hyvännäköinen vai ei, jotkut vaan haluavat pettää ja seksiä monien kanssa. Vai onko vähemmän kauniiden naisten miehillä oikeus pettää? Enemmänkin on kyse miehen arvostuksesta naistansa kohtaan.

Esim kun itse olen Tampereelta, niin sihen reunaan tulee Tampereelta, Vesilahdelta ym. lähistöltä niitä tyttöjä (jotka eivät muuten oikeasti ole edes suomalaisia) ja kun taas kaverin kanssa Espoossa katseltiin, niin se näytti pääkaupunkiseudun tyttöjä. Ne sivut tunnistaa missä päin kone on, ja lykkää aina sen mukaan, Kaikki sivut ei tätä tee, eli se riippuu ihan siitä, millä sivuilla miehesi on käynyt. Musta ois huolestuttavaa jo pelkästään se, että mies yleesäkään katselee jotain seuranhaku juttuja, vaikka ei omalta paikkakunnalta katsoiskaan.

Jos taas on vaa jossai youporniss aym. äynyt katsomassa pornoa, ja ne on tullu automaattisesti siihen, niin en huolestuis

ja taitaa tarvita jäsenyyden että voi ottaa edes yhteyttä noihin naisiin... ootkos kattonut ettei oma miehes ole noissa etsivissä äijissä

Todennäköisesti pysyy fantasiana, sillä sivusuhteisiin liittyy kuitenkin paljon mutkia. Niin ei kyllä oikeastaan voi sanoa, että miehelle riittäisi yksi nainen. Käytännössä vaan useampaa ei helposti saa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat