Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Mitäs ootte mieltä? Mä oon ehdottomasti sitä mieltä, että se kuka tapattaa/tappaa muita ansaitsee itsekin kuolla!Suomeenkin vois tulla kuolemantuomio. Pedofiilit vois olla vaikka ekoja jotka listittäis pois alta, mielellään pitkän kiduttavan kuoleman seurauksena.

Kommentit (9)

minun käsitykseni mukaan kuolemantuomion toteuttajat eivät ole sen kummempia ihmisiä kuin murhaajatkaan.. tekevät työtään vielä rahasta.eli ehdoton ei!

Siihen liittyy paljon myös eettisiä pulmia. Mikä on niin suuri rikkomus, että siitä ansaitsee kuolemantuomion? Ap sanoi, että tappaminen. Entä, jos esim. nainen on joutunut raiskatuksi useaan kertaan saman miehen taholta, mies hakkaa, lyö ja vahtii naista mustasukkaisesti. Nainen ei pääse mihinkään kodistaan. Nainen tappaa miehen yrittäessään puolustaa itseään. Ansaitseeko hän kuolemantuomion?Tunnen yhden tapauksen, jossa näin kävi. Nainen ei ole psykopaatti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uskomatonta, että nykyaikana joku voi olla kuolemantuomion puolella. No, jos lukemisto käsittää seiskan ja iltapäivälehdet, telkkari on koko ajan auki maikkarin puolelta ja radio novalla, ei oikein kummoisempaa voi odottaakaan. Jos on lusikalla annettu, ei kauhalla voi vaatia.

kyllä kuoleman tuomio on oikein

se on ainoa keino pysyvästi suojata sivulliset ja näin ehkäistä rikollisuutta.

murhaajat sekä pedofiilit ovat niin kuvottavaa sakkia että voisin vaikka itsekkin valtion pyöveliksi ryhtyä.

Vierailija

Ei ole mitenkään todistettua että kuolemantuomiot ehkäisisivät rikollisuutta. Oikeastaan päinvastoin, sillä kun yhteiskunta antaa kuoleman tuomioita se samalla viestittää kansalle että tappaminen ja kostaminen on oikein. On tutkittu että julkisen teloituksen lähestyessä henkirikosten määrä kasvaa. Kuoleman tuomio voi siis hetkellisesti olla "kannattavaa" mutta ei pidemmällä aika välillä sillä oikeasti se vain lietsoo rikollisuutta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat