Mä käynnistin itse synnytyksen kohdunsuuta ronklaamalla.

Vierailija

Olin jo osastolla valmiiksi kohonneen verenpaineen vuoksi. Aina vessassa käydessäni otin niitä kertakäyttöisiä vinylihanskoja ja venyttelin kohdunsuuta.Toisena päivänä menivät vedet ja synnytys käynnistyi.En suosittele kenellekään, mutta toimi mulla.

Kommentit (24)

raskauden loppuaikoina tuntui että sattui ihan missä vaan asennossa ja tökki kohdunkaulaa kun yritettiin tehdä sitä. Ja tehtiin silti välillä pitkin raskautta. Hui. Ja ilman kumia eikä mies pessyt vehjettään ensin.

kertakäyttöiset vinylihanskat, joita oli vessassa (otin aina avaamattomasta pakkauksesta).Levitin häppärit ja tein gynen tapaan sisätutkimuksen toisella kädellä. Mistä ne bakteerit olisivat tulleet?Olen synnyttänyt monta lasta ja matkin vain lääkärin toimia, kun voimallisella sisätutkimuksella on käynnistelty synnytystä.t. ap

Siellä voi olla haitallisia bakteereja muutenkin, mutta ehdoin tahdoin ei niitä kannata sinne tuoda itseään ronkkimalla. Johan tuossa on kohtutulehduksenkin riski olemassa.

Mitäs ne synnärillä sano, kun kerroit noinkin nerokkaasta tekosestas? Ei meilläpäin neuvolassa ainakaan neuvota itse ronklaamaan kohdunkaulaa! Kait ne antasivat neuvoja moiseen toimintaan, jos se olisi järkevää!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat