Seuraa 

Tänään siis satoi kunnolla vettä ja meidän kivat-kypärämyssy oli aivan märkä. Lapselle (2 v.) ei saa laittaa enää huppua päähän ;-). Pakkaslakkiakaan ei voi pitää... Mistä lakki pojalle Remu-haalarin kanssa? Mietin tuota Reimateckiakin ja katselinkin käytettynä tuolta huuto.netistä (paljoa ei varmaan tule käyttöä, mutta lauhalla kuitenkin).

Kommentit (11)

Meillä on käytössä tytöllä vesikelillä Lennen välikausilakki. Suojaa hyvin niskaa ja korvia. Alla silkkikypärämyssy.Pakkasta saa olla -5 tai enemmän, ennen kuin reimatecin " hiippa" lakin voi laittaa päähän. On ihan hiukset märkinä jos sen talvilakin laittaa vesikelillä päähän.Niitä Reimatecin hiippalakkeja myytiin ainakin Rovaniemen Nicky&nellyssä joku aika sitten viime vuotisia noin kympillä.

Tästä täällä oli vähän aikaa sitten ketju ihan erikseenkin. Meillä muksun päänympärys on 50 cm ja talvihattu on 52 cm (haluamaani hattua ei löytynyt enää pienempänä). Ihan liian iso. Välikausihattu, jonka ostin vuosi sitten on 54 cm ja arvatenkin iiihan liian iso. Onneksi noissa on hyvä säätövara eli olen saanut kurottua kummankin hatun muksulle sopivaksi, mutta menevät varmaan seuraavat 3-4 vuotta :-DMuistaakseni kaupassa 52 cm hatun sanottiin olevan 5-6-vuotiaalle sopiva, mutta sitten samaan hengenvetoon todettiin, että vähän nuoremmalle kannattaa käyttää. Kannattaa ottaa pää mukaan kauppaan tai ainakin sopia vaihto- tai palautusoikeudesta.-Tintti

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Molemmat ovat todella hyvät. Kestävät sateellakin sisäpuolella kuivina. Ovat ihan riittäviä lauhemmilla talvikelilläkin, vain kunnon pakkaskelillä siirrytään lämpimämpiin. Kypärämyssyillä ja neulemyssyillä on tapana kastua sateen lisäksi lumileikeissäkin, joten aika vähän ihan ulkoillessa niitä käytetään.Nuo Reimatecit ja Jonathanit on yleensä ostettu alesta 15-25euron hintaan, eli ei ole uutenakaan mielttömän hintaisia. Samaa lakkia kun pystyy käyttämään aika pitkään ja eivät mene miksikään.

Reimatecissa? Ymmärtääkseni ne on pienempiä kuin lappu sanoo. Eli siis kaksivuotiaalle (päänympärys jotain 51 cm ?) pitäis varmaan olla koko 54?

Juuri ostettiin pojalle reimatecin tällainen kosteussuojahattu Ideaparkista puoleen hintaan 12,50 ¿.

Ja koosta kun puhuttiin.. meidän pojalla viime neuvolassa pään ympärys 46,5 cm ja ostettiin 52 hattu, niin että mahtuu hyvin kypärämyssy ja menee luultavasti vielä keväällä ja yksylläkin vaikkakin ei oo kyllä kovin iso kuitenkaan, että saa siis nähdä.. (naruilla saa nyt kuitenkin hyvin kiristettyä tuulensuojaa)E ja poitsu 1 v 3 kk

Kun unohtu se liike eilen mainita kokonaan.Että siis Ideaparkin Nicky&Nellystä se ostettiin, että toivotaan että sielläkin ois samassa liikkeessä sama tarjous!Emmuli kera juuri heräänneen poitsun, et nyt täytyy rientää.

kun kaikki kiva on aina kauempana :-). Siis noita hyviä tarjouksia ei täällä pohjoisessa juuri ole. Myös nuo Reimatecin lakin ovat aika harvinaisia kun käyttöä on yleensä talvella vain pakkaslakeille. Pitääpä kuitenkin lähteä katselemaan Nickystä ja Nellystä löytyyköhän sieltä mitään.

topattua reimatecia (hyvä niskasuoja, lippamalli) ja isompi vähän ohuempaa reimatecia, sadehattumalli välillä alla on ollut ohut kypärämyssy. Villahattuja aika vähän ollut käytössä siis, pienemmällä välillä vain puuvillapipo, jossa korvaläpät ja nauhat. Suosittelen tota reimatecia, koska periaatteessa sitä voi käyttää koko ajan kun lisää kypärämyssyn alle!

Hei,meillä on käytössä Reimatecin kosteussuojattu hattu ja mielestäni on ollut ihan passeli näillä keleillä. Hyvä vaihtoehto olisi varmaan myös ihan oikea sadehattu. Eikös esim. Rukalla ole sadehattuja, joita myydään ihan marketeissakin.-Tintti

Reimatecin hattua suosittelen minäkin. On ollut tytöllämme päässä aika rankallakin sateella, eikä ole mennyt kosteus läpi. Reimatecin harmaita lipallisia hattuja oli Stockan alessa (Hesan keskusta, eilen).t. Päivi

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat