Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Ajateltiin hiihtolomalla mennä tuonne lasten 3 ja 5v. kanssa.Onko hyvä paikka lapsille? Millainen huone kannattaa ottaa? Onko 2 vrk sopiva aika? Muita kokemuksia?

Kommentit (5)

ihan mukava ja kiva paikka. Huoneet ovat siistit ja kylpylän puoli on monipuolinen. Haittapuolena on altaiden syvyys, kaikissa altaissa on niin syvää ettei uimataidottomia lapsia voi ilman kelluntavälineitä sinne päästää! Lastenallas on kyllä matala mutta ei ne lapset yhdessä altaassa halua olla.

Vesiliukumäkiä siellä on ja rengasliuku. Varmasti siellä viihtyy! Olemme olleet siellä useasti, lapset ovat 17, 13, 6 ja 4 wee.

ja viihtyivät hyvin. Tosiaan on yks allas vaan mihin he voivat mennä ilman apuvälineitä, mutta meiän lapset viihtyivät siinä hyvin (oli liukumäki ja muuta " rompetta" siinä altaassa). Välillä käytiin sit muissa altaissa (lapset sylissä).Huoneet oli pieniä kyllä, mutta ihan hyvin niihin sopi. Meillä oli kahden hengen huone jossa lapselle " sänky" ja toiselle patja.Mutta kiva reissu oli. Lapset muistelee vieläkin reissua usein ja haluavat sinne uudestaan.Niin ja meille vilukintuille oli tärkeää se, että se allasosasto oli tosi ihanan lämmin. Ei tarvinnu missään vaiheessa palella. Ja lastenaltaan vesi oli kans tosi lämmintä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat