Seuraa 

Kertokaas kaikki hyvät vinkit miten opettaisin 10kk vauvan syömään tuttipullosta. Vauva on nyt toista päivää tissilakossa, yöllä vaan suostuu imemään, muuten vain puree naureskellen nänniä. Siis nyt pitäisi saada maitoa menemään päivällä jollain konstilla. Tuttipullosta ei suostu syömään, eikä nokkamuksta. Uskaltaisinkohan kokeilla jotain mehua vaikka juottaa tuttipullosta tai jotain, jos sillä oppisi imutekniikan?

Kommentit (4)

Niin me hörpytämme vettä, mistä vaan sopivasta mukista. Vaikkakin nykyään haluaa ite pitää kiinni ja juoda.

Meillä jäi tuttipullot ja nokkamuki käyttämättä.

Maitoa juo sitten tissistä. Mutta kunhan alamme totuttaa norm. maitoon tuossa vuoden iässä, niin ajattelimme hörpyttää samallalailla kuin tuota vettä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

hei! meillä kans ei poika huoli tuttipulloa, kuten ei tuttiakaan, joten olen jopa velliäkin ihan lusikoinut suuhun. poika on nyt vajaa 5 kk, ja ollaan tätä lusikointia tehty jo nelikuisesta. lusikan on hyvä olla vähän syvempi pesältään, muut vauvojen ruokailuun tarkoitetut lusikathan ovat niin lituskaisia. ollaan käytetty mitttalusikkaa, siis sellaista muovista läpinäkyvää, jollaisella mitataan lääkettäkin suuhun, sillä ainakin meidän poika saa nestettäkin otettua, kerrän flussassa oli kurkku hällä kipeä, joten puristin tissistä maitoa lusikkaan ja annoin sillä. sillä oikeastaan joutuu vähän niinkuin kaatamaan nesteen suuhun, mutta ihan hyvin ainakin meillä onnistuu. (vaikka meillä puolestaan soseiden syöminen sitä vastoin on hankalaa, eli siis normilusikka ei toimi, mut tällä tavoin saa velliä yms. annettua ja totuteltua makuun...)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat