Vierailija

Vinkkejä hyvistä tila-autoista tarvitaan, perhe kasvaa kesällä eikä enää mahduta tavalliseen autoon. Niitä on vaikea etsiä netistäkään kun ei tiedä merkkien nimiä kuin muutaman. Onko kokemuksia?-avusta kiitollinen-

Kommentit (9)

Chrysler Voyager on hyvä ja tilava. (Ehkä -98-00 vm kannattaa välttää, niissä ollut vikoja)

Aika monissa tila-autoissa on tosi pienet säilytystilat. Mutta sekään ei haittaa, jos kaikki paikat ei tule heti käyttöön.Huonoin vaihtoehto Opel Zafira. Se on todella pieni ja usein tosi pienellä moottorillakin varustettu. 4 lapsisella perhellä tekee tosi tiukkaa siihen mahtua, jos vaikka rattaat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ja kyllä esim. keltaisen pörssin sivuilta löytyy ihan tila-auto nimellä autoja.

Ja kylä Voyager on luotettava, amerikkalinen kun on. Itse en ranskalaista huolisi mistään hinnasta.

Voyagerin huono puoli on hinta, mutta onhan jälleenmyyntiarvokin sitten hyvä.

Itse olemme vaihtaneet äskettäin vanhan Voyagerimme Honda Shutlleen. Voyager olisi ehdottomasti ollut tämä uudempikin, jos rahavarat olisivat antaneet myöten. Hondan saimme paljon uudemman mallin halvemmalla.

Ei pahaa sanottavaa Hondastakaan, tilat kyllä pienemmät kuin entisessä. Ja vanhasta Voagerista löytyi kaikki samat varustelut kuin kuusi vuotta uudemmasta Hondasta. Amerikalaisissa autoissa onihan perusmalleissakin tosi hyvä varustetaso.

Chevrolet trans sport. mahtuu 7 hlöä ja tavaratilakin jää silti paljon reilummin kun esim. chryslerissa. Esim meillä mahtuu kokonaisena vielä vaunut tavaratilaan vaikka kaikki penkit on täynnä matkustajia. Bensiinin kulutus oli positiivinen yllätys pitkällä matkalla n.7l/100km ja kaupunkiajossa n.9,5l/100 meinaan noin isoks autoks se on ihan kohtuu kulutus. Kannattaa käydä koeajamassa. Me ollaan ainakin oltu tosi tyytyväisiä!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat