Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Ihmettelen vaan, kun naistenlehdissä on neuvottu, kuinka yhtä hametta, housuja ja jakkua pystyy yhdistelemään parin puseron kanssa, lisäämään piristystä huiveilla ja vöillä ja that's it. Jos yritän tehdä noin, musta tuntuu kuitenkin, että on aina samat vaatteet päällä. Ja sen vuoksi mulla on noita releitä jo aika paljon ja silti tuntuvat aina loppuvan kesken/olevan pyykissä jne.Siis kuinka monella vaatesetillä te muut pärjäätte, jotka teette toimistotyötä?

Kommentit (2)

mä en kerta kaikkiaan pystyisi tuollaiseen järjestelmällisyyteen vaatteiden suhteen... oon fiilispukeutuja ja tyyli saattaa vaihdella päivästä toiseen. Siispä mulla on rytkyjä kaapit täynnä - enkä ota siitä stressiä!

oikeastaan niinkin, että jos löydän jonkin tosi kivan setin, jota mielelläni käyttäisinkin vaikka joka päivä, tuntuisi tosiaan hölmöltä tehdä niin, vaikka kuinka vaihtaisi esim. paitoja. Tekeekö joku oikeasti näin ja roikkuuko tangossa siistisssä rivissä vain ne pari jakkupukua ja sitten liuta niitä paitoja, vöitä, puseroita, ehkä erilaisia kenkiä jne.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat