Vierailija

Millasta jälkeä mahtaa syntyä, jos koittais petsata " massiivi mäntyisen" lipaston????Eli olis halvalla muuten ihana lipasto, on vaan kamalan värinen. Sellainen mäntykaluste. On kaupassa eli ei oo käytetty.Itsellä ei minkäänlaista kokemusta tällaisista hommista. Mies on joskin verran puutöitä tehnyt, eli onnistuu hyvillä ohjeilla.Mutta, ennenkuin menen maalikauppaa kyselemään, kertokaa kokeneemmat: onko edes mahdollista?vai pitäisköhän etsiä kunnon puinen käytetty ja kunnostaa se?

Kommentit (4)

Toisen olen petsannut lakkapetsillä, joka on helppoa, mutta helposti näyttää irtoavan kolhukohdista(vesiliukoinen). Niitä varmaan löytyisi parempiakin. Hienoja kummatkin ja helppoa, kun irrottaa vetimet ym.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

vai miten?on olemassa myöskin petsilakkoja. eli hoituu yhdellä kertaa.vesipetsauksessa on se riski että tulee laikkuja ja valumia... ja joka tapauksessa tulos on aika kirjava koska eri kohdat imee väriä eri tavalla.itse suosittelisin vahaamista osmocolourin vahalla.

ensin kerran pari värittömällä ja sitten kuivuttua jollain värillisellä päälle.

siksi väritön alle että puu ei enää ime niin kauhesti ja pystyy paremmin säätelemään paljonko väriä laittaa ja saa tasaisemmin.t.puuseppä

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat