Vierailija

Eilen siivottiin ja tänään olemme vain olleet rauhassa lapsen kanssa. Lapsi on nyt 1v8kk ja tiedän että hän pärjää hyvin tarhassa.

Itseäni vain ahdistaa ja surettaa! Aika on mennyt niin nopeasti ja olen nauttinut kotona olosta. Nyt alkaa sitten toisenlainen arki..

Voi kun löytäisin uuden mukavamman työpaikan..Onko muita samassa tilanteessa olevia? Mitkä on fiilikset?

Kommentit (5)

Ahdistaa laittaa lapset päiväkotiin (nuorempi silloin 2v.), ja vielä enemmän ahdistaa mennä vanhaan työpaikkaani takaisin. No, kai se on vaan jotekin selvittävä...

Nyt on jo helpompaa ajatella huomista mutta viikko sitten oli aika epätodellinen olo. Itsellänikin päällimmäisenä ajatus siitä että miten aika kuluikin niin nopeasti. Meillä pikkuinen vasta 1 v 2 kk mutta onneksemme saimme hoitajan kotiin joten ero ei ole niin raastava - ja silti se on todella raastava :)Töissä oli yllättävintä huomata kuinka oikeastaan mikään ei ole muuttunut vaikka on tehty organisaatiouudistusta ja omat tehtävänikin ovat vähän muuttuneen. Silti samat naamat, samat kahvijutut, samat jaarittelut palaverien alussa :) Kuinka hassua olikaan stressata äitiyslomalle jäämistä ja sitä miten työt hoituvatkaan ilman _minua_ :) No, hyvinpä ovat hoituneet.Nyt kun viikko on jo takana eikä kauhea stressi ole vielä iskenyt niin osaan jo vähän iloita työssä olosta: On mukavaa jutella järkeviä aikuisten kanssa, on mukavaa laittaa välillä aivoja kunnola töihin, on mukavaa pystyä keskittymään johonkin asiaan ilman että joku roikkuu lahkeessa ja ennen kaikkea - on äärettömän mukavaa syödä lounasta ilman että neljä kertaa täytyy nousta hakemaan maitoa, paperia, lusikkaa haarukan tilalle, lisää perunaa jne.On ollut myös ihanan huomata että pikkuinenkin pärjää hoitajan kanssa ihan kivasti, ei ole ollut aamuitkuja (ei sillä ettei niitä myöhemmin voisi tulla) ja illatkin on sujuneet aika vähäisellä protestiraivoamisella. On mukavaa että hoitaja jaksaa ulkoilla ja puuhata, askarrella isompien kanssa jne.Tsemppiä sulle, eka päivä on pahin, siitä se sitten lähtee!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meidän esikoinen aloitti vuosi sitten 1,5 vuotiaana ja kaikki meni tosi hyvin, rankkaa vaan alkuun viemiset ja noudot ja sairastelut ja muut, tuli elämästä niin aikataulutettua. Mut poika viihtyi ja kehittyi, se on pääasia. Kesällä tuli toinen lapsi, niin nyt ollaan taas 1,5 vuotta kotosalla.Tsemppiä sinulle, toivottavasti lapsi viihtyy hoidossa. Varmaan kun ja jos jo kävelee ja jotain puhuu niin pärjää hyvin!

Lapsi menee päiväkotiin, mutta onneksi normaalisti hoitopäiviä on viikossa 4. Myös mies pyrkii mahdollisimman usein hakemaan hänet hoidosta jo aikaisemmin.

Nyt tuntuu kurjalta, mutta tosiaan tunne voi olla jo hyvinkin pian toinen.

Kunhan vain huomisesta ensin selvitään..

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat