Vierailija

kun ikääkin on jo yli 30. Joka päivä miettii ja huolehtii, että kuinkahan ne vanhemmat siellä jaksavat. Miten relata tämän asian kanssa?

Kommentit (12)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

En mieti miten he pärjäävät. Sen sijaan äitini yrittää edelleen ohjailla ja loukkaantuu vähän väliä, koska teen omia päätöksiä. Nyt on taas odotettavissa n. 5 viikon mykkäkoulu eilisen kärhämän johdosta.

Olen kuitenkin kuin olisin kasvanut ilman äitiä isänäidin tyttärenä. Äitini on vain 20 vuotta minua vanhempi enkä mielestäni edes tiedä minkälainen fiilis on kun on äiti, josta turvaa ja tukea. Joskus tuntuu kuin olisin olemassa vain, jotta tyydyttäisin äitini tarpeita, ei että olisin ollut ihmislapsi, jolla äiti huolehtimassa. Ällöä.

" kovaksi" tai sitten kuolema ratkaisee. Enkä tarkoita, että ne joilla ei olisi sitovaa napanuorayhteyttä olisivat kovia. Tietänette mitä tarkoitan.

Jos vanhempien jaksaminen huolettaa, niin voi soittaa kerran viikossa, mutta päivittäin ei kannata olla yhteyksissä.Jos taas vanhemmat terrorisoivat, niin heille pitää tehda rajat selviksi ja niistä on pidettävä kiinni. Aluksi voi olla vaikeaa, mutta kun pitää rajansa, niin elämä helpottaa.Tähän asiaan ei ole mitään patenttiratkaisia olemassa.* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat