Vierailija

Tämä ei voi olla totta!!! :OOlin lupautunut ottamaan kaverini lapsen hoitoon yöksi, kun hänellä oli " peruuttamaton" meno tiedossa. (Meni siis tyttökavereiden kanssa baariin.)

Hoidosta sovittiin hyvissä ajoin kahta viikkoa ennen. Ja kaikki oli siis hyvin, ei mitään epäselvyyskiä.Sitten kun kyseinen päivä koitti, niin kaverini toi 5-vuotiaan tyttönsä meille alkuillasta, ei kertonut mitää erikoista tms. ja toivotimme hänelle mukavaa iltaa.Kun sitten illan aikana tyttö kaivoi repustaa antibiootit, ja saoi että hänelle sitten pitää antaa näitä, kun hänellä on korvatulehdus! Ja illan aikana huomasimmekin että tyttöhän on aivan kipeä; nenä vuoti paksua räkää, päätä kuulemma särki, ja hänellä oli myös sitä varten Panadolia mukana jne. :(Eli hänen äitinsä tiesi, kuinka kipeä tyttö oli, antoi kaikki lääkkeet mukaan jotta tyttö jaksaa yökyläillä, eikä sanonut meille mitään!!!Seuraavana päivämä kun kaverini haki tytön, huomautin asiasta, niin hän sanoi että olivat tosiaan olleet edellisenä päivänä lääkärissä, ja saaneet antibiootit jne. ja lääkäri oli muka sanonut ettei se ole tarttuvaa sorttia, että ihan hyvin voi yökyläillä!!!

(Kaverini on siis sairaanhoitaja, ja hänen sanaansahan " pitää" luottaa....)Noh, nyt tästä yökylästä on viikko ja meillä kumpikin lapsi (1,5v ja 4v) ovat korvatulehduksessa ja aivan tajuttomassa flunssassa, sekä itsekin pahassa flunssassa eikä meinannut pahimmillaan omat voimat riittää hoitamaan lapsia. Ja mieskin inhottavassa flunssassa joutuu olemaan töissä.Kaverini ei missään vaiheessa ole pahoitellut asiaa, hävennyt tms. Ilmoitin hänelle, että " nyt meillä sitten ollaan sairaana koko porukka..." ja hän vain " ai, voi kun kurjaa, sitä kun on nyt liikkeellä... koittakaahan parantua..."MITEN, MITEN KUKAAN VOI OLLA NÄIN AJATTELEMATON???

Sivut

Kommentit (34)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sitä tosiaan jäin miettimään, että mistä erottaa, onko korvatuhdus bakteeri vai viirus? Näkeekö lääkäri sen? Jos kerta voi sanoa että voi huoletta viedä hoitoon?

Meille nimittäin ei lääkäri sanonut mitään, että onko kyseessä bakteeri vai viirus (kun vein lapset lääkäriin, ja korvatulehdus oli kummallakin).

Mutta toisaalta, en kyllä kysynytkään, että voiko heitä viedä hoitoon tms. Ei nyt tullut mieleenkään lähteä esim. kyläilemään, kun ovat korvien lisäski todella flunssaisia.Kyllä minä ainakin uskon, että meidän perhe sai hoitolapselta tartunnan, kun olimme sitä ennen kaikki terveitä, ja hoitolapsella tosiaan nenä valui ja piti antaa panadolia päänsärkyyn.t:ap

siis oikeesti pitäiskö olla kotona se viikko tai 10 päivää?? silmätulehduksenkin takia, joka nyt tarttuu tosi herksästi, suositellaan olemaan kotona eka päivä lääkityksen aloittamisesta.

Vierailevalla lapsellahan oli myös kunnon flunssa meneillään, ja sehän tarttuu. On todella törkeätä laittaa lapsi tuossa kunnossa yökylään tai edes iltapäivähoitoon. Sekä hoitajan lasten kannalta, että vierailevan lapsen kannalta. Ei ole lapselle kiva lähteä vieraaseen paikkaan hoitoon kun on sairaana. Silloin oma koti on paras paikka ja oma äiti paras hoitaja.

onko se tulehdus tarttunut ei se lääkäri sitä mistään näe, onko virus vai bakteeri. mutta takuulla ei kukaan lääkäri kirjoita sulle töistä vapaata viikoks lapsen korvien takia! kertonee jotain siitä miten todennäköistä sen tarttuminen on....

räkästä lasta EI SAA VIEDÄ TOISTEN LASTEN LUOKSE oli kyseessä synttärit tai tarha tms

pienet saa tartunnan aivan varmasti ja kivaa on

tääs nyt näkee miten tyhmiä nyky äidit on, sairas räkää valuva laspi viedään yökylään synttäreille tarhaan jne viis veisataan oman lapsen olosta saati sit toisista lapsista

HU HU HU

mulla nyt itellä just kauhee räkätauti ja olo karsee, ei kyl tulis mileenkään lähtee pienten lasten tai edes aikuisten sekaa tartuttamaan,

eli kyl niin kauan kun räkä roikkuu poskella ja aivastelee on pysyttävä KOTONA, ELI SE 2-3 Päivää ja lääkekuuri alkaa tewhoon vasta parissa päivässä, ja sekin vaan jos kysessä on bakteeri viruksiin ei lääkkeet edes tehoa!!!!!!!!

voineet vielä tehota, eli tarttumisvaara oli ilmeinenVierailija:

Lainaus:


huhuh... ja sit kun korvakierteessä olevalla voi olla käytännössä koko ajan kuuri päällä... korvatuledus tulee flunssan JÄLKITAUTINA, eikä siis et flunssa on siinä sivussa.
jos meille tuodaan kipeä lapsi tai me mennään kutsuttuina johonkinkylään ja meille ei etukäteen kerrota että siellä on kipeä lapsi. Minä haluan tietää ja haluan valita.Yhdet tutut ovat juuri sellaisia, 80% tartunnoista ollaan saatu heiltä, vaikka ei nähdä heitä kovinkaan usein. Nykysiin kutsun (selän takana) heidän lastaan ' pöpöpakkaukseksi'

Tytöllä vain räkä valui, ja kertoi että hänellä on korvatulehdus. Kehui sitten vain päälle, että äiti antoi lääkettä että jaksoi tulla juhliin.Nyt sitten jännätään, että onko kukaan saanut pöpöä riesakseen. Ja vaikkei olisi, niin ei sairasta lasta voi kylään/juhliin/kerhoihin viedä!Kuinka ajattelematon äiti voi olla. " Ettei vain pikku Maija joudu olemaan yksistäkään lastenjuhlista pois!"

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat