Vierailija

Kuinka vahvalta se puristus siis tuntuu sormessa?

Sivut

Kommentit (32)

Hankalaa ku pitää mennä gynelle asti ja onko edes joka gynellä tollasta laitetta.Ei munkaan sormiin " satu" kun puristan mut tunnen kyllä suht ok puristusvoiman.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ja kuulien kanssa ei tarvii pinnistellä, että ne pysyy sisällä. Mutta siis toki se lihasten jännitys tuntuu ihan erilaisille kuulat sisässä.Vaan kuten sanottu, en ole synnyttänyt, joten mulla ei ole kokemusta tuosta synnytyksen jälkeen treenailusta.

Sujahtaako se joidenkin sisään hupsis vaan, ja joidenkin sisään ei mene sitten millään tmv.Pakkohan noita eroja on olla, koska onhan miesten vehkeissäkin eroja. Tuskin jokaisen naisen pilde on tasan yhtä tiukka. Kiinnostaisi tosiaan tietää, missä kunnossa oma värkki on, mutta ei sitä oikein kehtaa mennä äidille/kaverille/siskolle sanomaan, että saanko työntää sormen sisälles ja testata kummalla on parempi puristusvoima...;)

Jos nyt tässä istuessa puristan lihaksia (siis ilman että sisälle olen tunkenut sormia tai mitään muutakaan...;) niin tuntuu että tunnen lihakset hyvin, mutta tätä kun ei voi verrata mihinkään!:( Olisi kiva tosiaan tietää, ovatko lihakset ok kunossa vai eivät, maksaako gynellä jotain (ja onko niitä lihaskunto mittareita ylipäätään joka gynen vastaanotolla...?) jos testauttaisi?;)

Voimakaskaan puristus ei tosiaan kovin helposti aiheuta kipua.

En tiedä mittaako tämä testi varsinaisesti tiukkuuttam, mutta lantiopohjalihasten kunnosta se kertoo jotain:Odota, että tulee kunnon pissahätä. Istu pöntölle ja anna pissan tulla vähän aikaa. Katkaise sitten suihku ja pissaa taas. Katkaise uudestaan ja jatka. Jos on hankalaa pidättää välillä, ei ole lihakset kovin hyvässä kunnossa. Eikä tosiaan ole varmaan silloinkaan, jossei sormiin tunnu napakka puristus.


katsoin kerran jonkun dokumentin aiheesta, en muista minkämaalainen, mutta siellä tohtori mittasi puristusvoiman jollain mikä työnnettiin sisään, joku pötkylä, ja nainen yritti puristaa, mutta mitään ei tapahtunut:(

Sovitaan asteikko 1-5, 5 on maksimi. Kierrän kaikki halukkaat kotikäynnein ja kommentoin tänne. Siis etu- ja keskisormi sisään ja nainen puristaa minkä pystyy. Teen subjektiivisen mittauksen joka on vertailukelpoinen muiden mittausten kanssa. Raportoin tänne tulokset.m34

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat