Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Toinen tulossa, rinnat aivat järkyttävät. Isot, roikkuvat. :(( Ikää 21 v.

Kommentit (12)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Takana yksi raskaus ja imetys, mutta roikkui ne jo ennen sitäkin. Ei tissien kuulu sojottaa suoraan eteenpäin! Niin ne tekee vain teineillä ja pornoleffoissa. Älkää hyvät naiset verratko itseänne niihin, ei voi tulla kuin paha mieli.Minun riipparini ovat itse asiassa aika nätit :)

Joten ainahan ne isot rinnat roikkuu, eikä suinkaan töörötä kohti taivasta.Mutta mielestäni ne ovat silti todella kauniit. :) Pidän rinnoistani kovasti.

Onneksi sitten raskaus/imetys (26v.) eivät muokanneet niitä suuntaan eikä toiseen, vaan ovat edelleen yhtä muhkeat ja kivan näköiset. :)

Vierailija:

Lainaus:


Toinen tulossa, rinnat aivat järkyttävät. Isot, roikkuvat. :(( Ikää 21 v.
Ja ennen ne oli musta aika kivat vaikka vähän isot...

Eli rinnat kasvoi tosi isoiksi jo 11v. muistaakseni 14v. oli jo c-kupit. 18v. oli D ja kun 21v. sain kaksoset oli rinnat kokoa DD! Aina olleet isot ja painavat, eli hieman roikkuneet. Mutta onneksi imetys ei niitä muuttaneet. Isot ja muhkeet ovat vieläkin. Nyt koko on D.

Ja raskausarpiakin löytyy muillekin jaettavaksi.Mutta eipä nuo oikeasti edes haittaa. Olen sinut itseni kanssa ja minusta on ihan normaalia, että synnytys ja lapset jättävät minuun edes jonkinlaisia jälkiä.

Alkoi heti roikkumaan, kun rinnat alkoivat kasvamaan teini-iässä. Silloin oli C-kupin tissit. Nyt D/E. Raskaus/imetys venytti nahkaa entisestään.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat