Vierailija

Tänään kävelyllä sain huomata taas, kuinka laiskoja ihmiset on; osalla vielä joulukoristeet ikkunassa jne.Ikkunoissa näkyy kynttelikköjä. Ovissa tonttu-tervetuloa-kylttejä tai jouluseppeleitä, parissa kodissa oli vielä jouluusi täydessä koristeessa jne.Milloin te ihmiset ne joulukoristeet sitten otatte pois, jollette viim. loppiaisena?Minua ihan oikeesti ärsytti, kun naaprilla oli viime vuonna vielä huhtikuussa joulukynttelikkö ikkunassa!!!

Kommentit (19)

Vierailija:

Lainaus:


Joulu on virallisesti ohi vasta Nuutin päivänä. Esim. Ortodoksit viettävät vasta nyt joulua.
Höpö höpö. Ortodoksit viettävät joulua jouluna. Lahjat saattavat antaa vasta uutenavuotena. Tänä viikonloppuna on ihan muut juhlat, mm. vesien siunaaminen.Kreikassa asuva.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Me oltiin joulun aikaan pari viikkoa reissussa, joten eipä niitä koristeita ole juuri ehtinyt edes nähdä ja nauttia. Mulla ei tulllut mieleenkään, että joku loukkaantuisi siitä, että niitä pidetään esillä. Mitä ahdistavaa tai loukkaavaa niissä on?Eihän koristeita nyt ennen loppiaista oteta pois, mutta kyllä mäkin pitäisin nuutinpäivää sellaisena virstanpylväänä itselleni.* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat