Vierailija

Ja onko ihan horroria lentää sinne? Meillä 5- ja 8-vuotiaat pojat.

Kommentit (15)

Tietty en ole käynyt joka paikassa, mutta lukenut olen paljon ja ystäviä on käynyt.Krabi siitä kiva, että sieltä pääsee kätsysti pienemmille saarilla veneellä, jos haluaa olla ihan rauhassa jossain näistä monista paratiisisaarista.Phuket turvallinen valinta, siellä halvempaa kuin Krabilla.Ostokset voi suorittaa phuketissa, vaikka asustaisikin Krabilla. Taksilla pääsee kohtuu hintaan sinneja se odottaa pyydettäessä vaikka koko päivän.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kyllä se vain sopii myös lapsosille.

Paikalliset erittäin lapsirakkaita ja huomioivat erittäin hyvin lapset.

Yleisesti ottaen siellä on super siistiä ja hotellitkin usein luksus luokkaa.

En näe yhtään syytä miksei sinne voisi matkustaa lasten kanssa, ihan pienen vauvankin kanssa onnistuu loistavasti.Lentomatkahan on tietty pieni miinus, mutta kyllä senkin jaksaa kun tietää mitä on odotettavissa =)

Lennot ovat usein yölentoja, joka osaltaan helpottaa matkustamista, mutta hiukan luovuutta käyttäen matkat onnistuu ihan varmasti pientenkin lasten kanssa oikein hyvin. Meillä ei ainakaan koskaan ole mitään ongelmia ollut.

Sopivasti viihdykettä ja pieni kertaus lentokone käyttäytymisestä on paikallaan. Osan matkastahan kone on " pimeänä" , joten lasten on aika helppo nukahtaakkin siihen hyrinään.

Yhden kerran on välilasku, joten jaloittelemaankin pääsee n. 40minuutiksi ja ehkä jotain pientä shoppaamaan =)Vastaan mielelläni lisää, jos jokin erityisesti askarruttaa.

Mutta perillä ainakin viikko plus matkat, ei lyhyemmäksi ajaksi!

Kokemusta vain Krabista ja Samuista lasten kans ja molemmat jees, mut nää on niin makuasioita ;)

Paratiisimainen???? ette varmaan ole hirveästi matkustelleet? Jos ihmisten huijaaminen, valehtelu, rasistiset ihmiset, valtion ylenkatsominen seksimatkailua kohtaan yms. on paratiisia niin voin vain ihmetellä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat