Seuraa 

Vauva kasvaa kovaa vauhtia (8,5 kk) ja mietimme, että milloin olisi hyvä aika alkaa opetella pois tuttipullosta ja tutista ihan hampaidenkin takia? Miten olette sen tehneet? Meillä tutti ollut käytössä myös päiväaikaan, nyt yritämme rajoittaa sitä vain nukkumiseen/nukahtamiseen. Tuttipullosta juo isoja määriä maitoa ja velliä, mutta nokkamukista ei ole saanut ulos juuri mitään...

Missä iässä vauvanne ovat juoneet jo itse jostakin?Kommentit (3)

Tuttipullo jätettiin pois n. 1 vuotiaana, iltamaidon taisi saada pullosta vielä 1 v 2kk iässä (tuolloinkin iltapuuron yhteydessä ennen hampaiden pesua) ja tutti jätettiin pois 1 v 3 kk iässä. Molemmat vain jätettiin kerrasta pois ja kerrottiin yksinkertaisesti tytölle että niitä nyt ei vain enää ole kun et niitä enää reippaana tyttönä tarvi. Tyttö ei sen koommin niitä kaivannut, vaikka etenkin tutin pois jättäminen pelotti kun tyttö oli oikeia tuttimaakari. Mutta hyvin meni ja ilmeisesti oli just oikea ikä kun ei osannut niitä enää kaivata.Nazu

Kovin se tuntuu olevan meidän 11 kk pojalle tärkeä kapistus. Aika hyvin on saatu käyttö rajattua nukkuma-aikoihin (päivä- ja yöunet), mutta jos päivällä sattuu tutin jossain jemmassa näkemään, alkaa heti itku: " TAHTOO!" .Meneekö ne (rauta)hampaat nyt oikeasti pilalle siitä, että tässä vaiheessa syö tuttia? Se kuitenkin rauhoittaa tosi hyvin juuri unille, ja me uupuneet vanhemmatkin olemme lopulta päässeet nauttimaan jopa täysistä öistä (tutti kiinni pojan pyjamassa niin ettei tarvitse sitä hänelle keskellä yötä käydä etsiskelemässä, kun löytää sen tarvittaessa itsekin). Ei millään viitsisi aloittaa huudatusta uudelleen, jollei tutin käytöstä ole jotain todellista vahinkoa. Kukahan tietäisi?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

enpä usko, että hampaille on haitaksi jos nyt tuon ikäiset tuttia ja pulloa syövät. oma siskoni ei ainakaan edes hammasrautoja isona saanut vaikka imi tuttia 3-vuoden ikään asti. Ihan on suorat hampaat tytöllä ja ikää nyt 20.

Itse mietin tuota pullon jättämistä kun vuosi tulee täyteen. Ihan sen takia, että miksi lasta suotta totuttaa pidempään pulloon ja tehdä sitten radikaali ero tuttipullosta isompana kun siihen on kiinnytty. Sama tutin kanssa..ajattelimme vuoden iässä pikkuhiljaa vähentää ja vähentää käyttöä, niin että kuukaudessa parissa se jää kokonaan pois. Tai katsotaan miten lähtee. mutta en viitsi 3 vuotiaan kanssa enää lähteä tappelemaan tuteista ja pulloista. Se olisi silkkaa rääkkäystä!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat