Vierailija

Kommentit (22)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla


Meillä myös Joanna-tyttö, tykkäsin nimestä kun se on niin moderni, naisellinen ja ajaton. Johannasta minulle tulee aina mieleen Johanna Raunio ja on jotenkin liian pitkä, Jonna on taas liian 70-luvun nimi.Joanna on Raamatusta ja tarkoittaa Jumalan lahjaa.

Jonna= liian muotinimi.Joanna ei taas vaan muuten nappaa.Ihmetytti jonkun kommentti, että " Johanna on liian yleinen" . Ensinnäkin klassisen kauniissa nimissä ei yleisyys haittaa, koska ne ovat silti aina kauniita - sukupolvesta toiseen.Ja sitä paitsi Johanna pikkutytön etunimenä EI ole mielestäni nykyään yleinen. Koska ns. klassisia perusnimiä annetaan nykyään vähemmän, kun joka toinen yrittää olla vaan " erikoinen" ja kaikki muotinimet Ooda, Aada, Mea, Nea... ym. ovat vaan muodissa. Että ne erikoisemmat muotinimet vasta nykyään yleisiä ovatkin! ;-))Selkeät perusnimet alkavat kohta olla jo lasten etuniminä harvinaisuuksia!!!:o)

Meillä on Joanna, 3v. Minusta se on kaunis nimi, ja kansainvälinen. Se haittapuoli siinä vain on, että kaikki vieraat käsittävät sen Johannaksi... =(

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat