Seuraa 

Meillä taiteellisuus alkaa näkymään vähän liikaa kaikkialla ja nyt kyselisinkin että millä ihmeellä saan kuulakärkikynällä piirretyt taideteokset pois nahkasohvasta ja uudesta nahkaisesta lompakostani? :) Ei jaksa enää edes olla vihainen lapselle, kun kokoajan sattuu ja tapahtuu :) Mielelläni kuitenkin ottaisin vinkkejä vastaan, jos sellaisia läytyy :)

Kommentit (5)

ja kun järkytykseltäni aloin jotain tekemään niin sellasen sienen ja vimin avulla sain lähtemään kaikki pois. Levitin ensin vimiä ja annoin vaikuttaa ja sit hankasin ja hankasin, nahkahan kestää aika hyvin hankausta, ilman että jää mitään hankausjälkiä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

miehen partavesi (joka sisältää runsaasti alkoholia) mutta tuoksu kyllä jää joksikin aikaa... Annoin vaikuttaa jonkun 2 - 5 min ja hankasin sienellä ja toistelin aika monta kertaa!Sit ostin huonekalukaupasta nahan pesuainetta Leather master STRONG cleaner- merkkistä pesuainetta jolla sain pahimmat pois. Ajan kans kyllä pikkujäljet häviävät.Tuolla pesuaineella saa hyvin putsattua vaaleat sohvat ikävistä tummentumista joita jää esim. tummista farkuista!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat