Seuraa 

Onko kenelläkään kokemuksia? Mitä lääkettä käytitte/käytätte? Tuliko sivuoireita?

Kommentit (6)

Eli tajusin vihdoin hakea ihotautilääkäriltä asikloviirireseptin kun puoli poskea oli herpeksen peitossa ja naama turvonnut aivan muotopuoleksi. Ensin sanoi että kokeile kun oireet alkavat ja jos ei onnistu niin sitten jatkuva estolääkitys. Tulos on nyt n. 7vuoden jälkeen se että herpes yrittää pukata korkeintaan kerran vuodessa aikaisemman jatkuvan kierteen sijasta. Eli en koskaan tarvinnut jatkuvaa estoa. Suosittelen kyllä kokeilemaan jos tuntuu tarpeelliselta. Samainen lääkäri kuvasi herpesvoiteita sanalla plasebolääke eli hänen mielestään eivät vaikuta kuin psyykkeen.

taidan sitten minäkin rohkaistua lääkärin pakeille ja pyytää lääkkeet! palaa ihan totaalisesti hihat, kun nyt taas kukkii puoli ylähuulta, 5peräkkäinen menossa!!! =(

rauhaisaa perjantai-iltaa palstalaisille

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Periaatteessahan ne on kaikki samaa kamaa, eli asikloviiriä sisältäviä lääkevalmisteita, joita syödään estoon 1-2 päivässä ja aika paljon tuhdimmilla mg:lla kuin niitä, joita otetaan 5 kpl päivässä viruksen ollessa aktiivinen...Itselleni lääkäri siis määräsi sekä oireidenmukaiseen hoitoon (5x tabletti 5 päivän ajan kun oireet päällä) että halutessani estolääkitystä (1 x vahvempi tabletti päivässä toistaiseksi). Lääkäri sanoi, että estoon kannattaa ottaa n. 2 kk ajan joka päivä. EN TODELLAKAAN VOINUT! Siis viikossa tuli mm. pääkipua, suun kuivamista, huonovointisuutta ym. Sama juttu, jos oireiden alkaessa otan tuon 5 päivää ohjeen mukaan putkeen. Kolmantena päivänä on jo tosi pääkipuinen ja huono olo. Nykyään otankin oireiden ilmestyessä n. 2-3 päivää lääkettä (oireet katoaa jo siinä ajassa) ja jos on jotain todella tärkeää (teen mm. mallinhommia) lähitulevaisuudessa, saatan ottaa joitakin päiviä "estoa", ettei vaan rakkulat puhkea juuri pahaan saumaan.Minulla nämä nieltävät lääkkeet ovat kyllä toimineet moitteettomasti. Tehoavat todellakin aivan eri tavalla kuin jotkut apteekin reseptivapaat voiteet! Mutta sivuoireita tulee sen verran, ettei viitsi ihan hirveän pitkäkestoisesti syödä.

on jatkuvasti oirehtiva herpes-virus, joka vaivaa sinua ja haluat siihen lääkityksen. Reseptin kirjoittaminen on ihan rutiinijuttu. Kyse ei ole mistään rauhoittavasta tai muusta lääkkeestä, jossa "väärinkäytön" mahdollisuus. Tai lääkkeestä, jossa vakavien sivuoireiden mahdollisuus, jotta tarvetta täytyy tarkkaan harkita.Ihan sinun sanasi riittää siitä, että oireet ovat toistuvia ja häiritseviä. Minulla kesti noin 2 minuuttia lekurin vastaanotolla, kun kerroin ongelman ja hän kirjoitti reseptin, joka on riittänyt 1,5 vuodeksi. Itse harkitset sitten käytännössä tarpeen (oireiden ilmaantuessa vai toistaiseksi jatkuvaan estoon). Eka kannattaa tietty kokeilla, jos ottaa vaan oireiden ilmaantuessa. Yleensä auttaa saman tien. Ja orehtiminenkin vähentyy.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat