Seuraa 

Vauvat.netin keskustelupalstalla on ollut kiivasta keskustelua otsikossa mainitun turvaistuimen turvallisuudesta. Istuin on pärjännyt joissain testeissä hyvin ja toisissa taas huonosti. Itse ostimme kyseisen istuimen vastikään (ennen kuin luin tuon keskustelun vauvat.netistä) ja liikkeessä myyjä kehui istuinta testivoittajaksi ja muutenkin todella hyväksi. Nyt kuitenkin mietityttää tuliko sittenkin ostettua aivan väärä istuin... Toisaalta ei kai mikään lastentarvikeliike möisi istuinta, joka olisi täysin susi, vai mitä?Kuulisinkin nyt mielelläni kommentteja/mielipiteitä ko. istuimesta. Ja erityisesti tietysti niiltä, joilla cosmic on käytössä. Onko ollut hyvä/huono?

Kommentit (3)

Esikolla ollut siis ko. istuin käytössä vuoden. Mukavasti mahtuu istumaan vielä selkä menosuuntaan (2v). Ainoa miinuspuoli istuimessa on mun mielestä hankala " kiinnityslukko" . Kuopuksen istuin on Britax Eclipse, ja siinä turvavyöt on kyllä paljon helpompi lukita. Ja muutenkin vöiden löysäys on helpompaa kuin Cosmicissa.Ninnu

Graco Cosmic on ollut meillä käytössä n2 kk.

Olin kyllä lukenut useita testejä ja TM vertailuja ennen päätöstä ja päädyin kuitenkin Cosmiciin koska se sentään mahtui autoomme ja sen voi vuoden tai kahden päästä kääntää kasvot menosuuntaan.Vauva on viihtynyt istuimessa hyvin pitempiäkin matkoja.Mielestäni kannataa tarkistaa huolellisesti että istuin on kiinnitetty ohjeiden mukaisesti. Jos istuin vielä on asetettu takaistuimelle selkä menosuuntaan, uskon sen olevan varsin turvallinen.

Selkä menosuuntaanhan asennettavat turvaistuimet ovat käsittääkseni aina turvallisempia kuin kasvot menosuuntaan asennettavat alle 3- vuotiaille ja tietysti huonompikin turvaistuin on aina parempi kuin ei istuinta ollennkaan.Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä on ollut käytössä nyt noin 3 viikkoa. Pojallakin on mukavampi, kun näkee katsomaan ikkunasta ulos, kun penkki on niin korkea.Turvavöistä sen verran, että toppapuvun kanssa vyöt on työtä laittaa kiinni (ehkä liian tiukalla kenties) mutta oikein hyvä kevyttoppapuvun kanssa.Löytyypä meidän parkkipaikalta vielä toinenkin auto, josta löytyy samanlainen istuin.Vähän vaikea sen lopullisesta turvallisuudesta on silleen kertoa, kun ei ole oltu kolarissa. Tähän varmaan osaisi vastata parhaiten se, jolle on vahinko sattunut.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat