Seuraa 

Kuinka tavallista on saada Clomeista hyperstimulaatio, miten se ilmenee? Tehdäänkö follikkeliultra aina kaikille clomisteille? Onko kukaan saanut ko lääkkeellä kolmosia, nelosia...?

Kommentit (2)

Hyrperstimulaatio tarkoittaa hallitsematonta munarakkuloiden liikakasvua, kolme follikkelia ei ole vielä hyperstimulaatio.

Kyllä Clomien käytön aikana ja varsinkin sen aloittamisen yhteydessä täytyisi ultralla tarkistaa miten munasolu reagoi hormoniin. Voihan olla, että annos ei ole riittävä, niin on aika masentavaa syödä tietämättään turhaan 4kk satsia. Tai voi käydä niin, että isoja munasoluja syntyy 3-4, jolloin annos on liian suuri.

Itsen syön kolmatta kiertoa annoksella 100mg kp 3-7 ja joka kierrossa tarkistettu ultralla tilanne (ja oletettu irtoamisajankohta).

Muusta en tiedä kuin että minulle ei ainankaan tehdä follikkeli ultraa, lääkäri edes puhunut siitä ja oli kuitenkin kaupungin keskussairaalan lapsettomuuspuolen lääkäri jonka luona kävin yksityisellä. Määräsi clomit 4kk ajaksi ja jos sitten ei onnistu niin jatkot sairaalassa, nyt 2kk clomeja syöty

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat