Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Olemme suunnittelemassa taloomme laajennusta johon tulee meille uusi makuuhuone. Haluaisin persoonallisen makkarin mutta pää lyö tyhjää nyt ja pitäisi osata päättää millaista haluaa kun rakennuslupaa mennään hakemaan... Mitä kivaa sinne keksisi mikä pitäisi jo nyt ottaa huomioon?Kiitos kaikille vastaajille jo etukäteen <3

Kommentit (16)

Makuuhuoneessa pitää olla parketti, tai vaikka kokolattiamatto. Ihanan pehmeä astua aamulla eikä tule selkä kipeäksi.Mutta tää oli vaan mun mielipide ja perustuu kokemuksiin. Meillä on nyt tässä talossa laattalattiat melk. jokaisessa huoneessa, ja voi selkäparkaa ja jalkoja. Jos ei muista laittaa tossuja jalkaan niin särkee ihan tajuttomasti.

Kannatan myös kylppäriä viereen sekä vaate-/pukeutumishuonetta. Toi kylppäri vois vielä olla semmonen vähän ylellisempi, aikuisten oma hemmottelualue (pore-)altaineen yms.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tilava huone, jossa sängyn ja yöpöytien lisäksi joku mukava sohvaryhmä ja telkkari. Lisäksi 2 ovea, josta toinen veisi omaan, yksityiseen tilavaan vaatehuoneeseen ja kylppäriin ja toinen miehen omiin vastaaviin tiloihin. Taitaa jäädä haaveeksi, koska tuommoinen vaatii aika paljon neliöitä ja neliöistä on aina pulaa vaikka kuinka rakentaisi ja suunnittelisi itse.

asuntoon jossa tällainen makkari: tilava, isohko sänky, laattalattia, oma kylpyhuone, ovi parvekkeelle, iso vaatekaappi, hyvä tunnelmallinen valaistus. ajattelin vielä maalata sängynpäätyseinän jollain värillä kun muuten on niin vaaleeta

Vaalea lattia, helmenharmaat seinät, tummat yöpöydät, värikkäitä ja ylellisiä vuodevaatteita, kylppäri makuuhuoneen vieressä, tarpeeksi korkea ja muhkea sänky, puolipitoisille vaatteille säilytystikkaat, pari upeaa ja modernia taulua halogeenispotein, hyvät lukulamput, iso vaatekaappi, yksi ikkuna, jonka saa peitettyä hyvin valolta, hieno kattolamppu, iso peili, iso likapyykkikori, pari tukevaa koukkua seinällä, lukittava ovi, iso lampaan tai lehmän talja lattialle,EI televisiota (mies katsoisi kuitenkin jalkapalloa), ei parveketta (entisessä talossamme parvekkeen ovesta vuosi kylmää ilmaa sisälle)

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat