Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 


Seuraa paljon kysymyksiä. Toivottavsti joku jaksaa lukea ja kommentoida.

Minulla on tyttö kohta 3 kk. Imetys loppui juuri, koska toistuvat rintaraivarit ja vähäinen painonnousu jne. päättivät tilanteen. Nyt tyttö saa pumpattua maitoani ja Tuttelia. Tähän asti ei ole ollut mitään oireita.Nyt Tuttelisatsin jälkeen posket lehahtavat punaisiksi ja ovat näppyläiset.

Onkohan tottumattomuutta vai allergiaa? Onko kokemuksia?

Onko Nan parempi? Ja kauanko kannattaa testata ennen kuin varaa aikaa allergologille?Kommetoikaa jos kokemusta.Kiitos.

Kommentit (3)

Meidänkään tytölle ei käynyt Tutteli. Posket tuli punaisiksi, maha löysälle ja pylly punaiseksi ja rakoille. Nan-maito kuitenkin kävi. Myöhemmin todettiin maitoallergia. Nan-maitoa silti kuitenkin sietää. Olen kyllä kuullut, että tuo Nan voi jotenkin peittää allergiaoireet. On käsitelty erilailla.


Hei,Sinuna harkitsisin kyllä hetikkin käyntiä allergologilla. Voithan toki kokeillla Nan korviketta mutta jos yhtään oireita niin kannattaisi lähteä selvittelemään tilannetta. Nuo imetyksen ongelmat ja kasvuongelmatkin kun voivat olla oireita allergioista. Eli mitä aikaisemmin saatte käyttöön sopivan korvikkeen sen helpompaa on sitten lähteä oireettomana kokeilemaan kiinteitä kun niiden aika on.Tsemppiä selvittelyyn toivotta MiTeSaSisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

meillä käyrien lasku ja valtaisat rintaraivarit sekä yölevottomuus olivat oireita maito- ja muista allergioista. Lapsi siis raivosi rinnalla, koska lehmänmaitoa juoneen äidin rintamaito teki hänelle tosi pahan olon.Varaa mahdollisimman pian aika lasten allergologille. Jos suinkin vielä pystyt, yritä imettää maidottomalla dieetillä ja jätä tutteli kokonaan pois. Jos se ei enää onnistu, osta apteekista Almiron Peptiä ja vaihda tutteli kokeeksi siihen viikoksi. Ja jos imetät edelleen, jätä KAIKKI maitotuotteet pois omasta ruokavaliostasi. TSEMPPIÄ!

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat