Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Sofiankatu, Käsityöläiskatu, Koulukatu 12.Ovatko lapsenne viihtyneet, millaisia hoitajat ovat? Onko pitkät jonot? Meidän pojan (elokuussa07 2v3kk)pitäisi mennä ensi syksynä päiväkotiin ja olen nyt täyttämässä kaavakkeita. Olisi kiva kuulla muiden kokemuksia.Kiitos jo etukäteen!

Kommentit (7)

varsinkin sen jälkeen kun lapsi on täyttänyt 3v se on varsin järkevä vaihtoehto Turussa (kaupungin maksama turkulisä)Ja Turussa on ihania yksityisiä päiväkoteja

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

on 3 lastani, kaikki eri ryhmissä.

Nuorin on about samaa ikää kuin omasi.

Olen tykännyt kovasti, ainoa vaan että hoitajatilanne on surkea kuten muuallakin turussa:(Talo on iso mutta mielestäni hyvin hoidettu ja tunnelmaltaan lämmin.

Lapset viihtyvät mainiosti.Huonoja puolia juuri tuo hoitajapula, eli sijaisia ei oteta. Samoin ison tien läheisyys, jotenkin aina mietityttää että mitä jos....Kuitenkin suosittelen lämpimästi koulukatu 12 päiväkotia.

Mulla ei ole lapsia, mutta olen ollut tuossa koulukadun pk:ssa töissä. Ihan ok päiväkoti, mukavat hoitajat ainakin sillä hetkellä(vaihtuu tällä alalla paljon). Piha tietty vähän huono kun on keskustassa.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat