Vierailija

Saada naarmuuntunut levy toimimaan? Pleikkarin kalliista pelistä kysymys, pikkusisko tiputti levyn maahan ja saman tein oli liukastua siihen ja yhdessä kohdassa levyä on isot naarmut, saako noita mitenkään kuntoon? Siis kyse kaikista, cd -levyistä, peleistä ja Dvd -elokuvista?

Kommentit (14)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

heti oston jälkeen kannattaa ottaa kopio omalle koneelle, mikäli levy on kopioitavissa. Jos alkuperäinen vaurioituu, saa omalta koneelta uuden version tilalle.

Kerran testasin pahasti naarmuuntuneeseen pleikkarinpeliin, mutta en saanut levyä toimimaan. Tiedä sitten teinkö jotain väärin... Pikkunaarmut sillä on saanut häivytettyä. Ostin muistaakseni Anttilasta.

ei päivä paista läpi niin voit koittaa hioa naarmujen reunoja matalammiksi, monen cd-levyn kanssa on auttanut joten miksei dvd:nkin. Käytä vaikka vanupuikkoa ja hammastahnaa. (ei siis hiekkapaperia, se on LIIAN karkeaa.) Jos naarmujen reunat saa pyöristettyä, säde pystyy taas lukemaan, ne terävät reunat saa sen heijastumaan vikasuuntaan.

ostettiin muistaakseni se rautakaupasta. sellaisesta pienestä rautakaupasta, joka sijaitsee keskusta alueella. en muista kaupan nimiä, mutta niitä on useammassa kaupungissa keskusta alueella. asutaan tampereella. meillä on pelastettu laitteen avulla monet cd ja dvd levyt.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat