Vierailija

että " Jos aikuisilta loppuu rahat, syökö ne silloin lapset?"Tuntuu olevan tuo perusturvallisuuden tunne kohdallaan meidän perheessä....

Kommentit (7)

Kyllä mua huvitti, mitä kaikkea pienen päässä voikaan liikkua.Luultavasti ajatus tuli siitä, kun maanantaina uutisoitiin sitä, että jänisten metsästyskausi on alkanut. Tyttö oli silminnähden järkyttynyt siitä, että maailmassa on oikeasti ihmisiä, jotka voivat ampua jäniksen.Käänsi tämän kai sitten päässään niin, että äitikin saattaa olla sellainen peto, että jos tilipäivään on vielä pari viikkoa ja jääkaapissa on vain valo, niin tyttärestä voisi tehdä perunamuusin seuraksi hyvää kakarapaistia=)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ehkä se muistaa jotain Hannu ja Kerttu satuja?Itse muistelen että äiti tykkäsi "mässäillä ja oikeen hekumoiden kertoa" kauhu juttuja tyyliin jostain Leningradin piirityksestä joskus ties minkä sodan aikaan kun vanhemmat söi lapsiaan... tms.(Jostain syystä äitiäni tommoset kauhujutut tuntuu aina kiinnostaneen, missä voi voivotella ihmisten vaikeuksia.)Ehkä tyttösi jossain kuullut jotain kauhujuttuja?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat