Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

kauhea hätä ja halloo jos 9kk:nen maistanut jätskiä, tai 1v vetänyt vähän pizzaa, tai 11kk:nen maistanut pullaa jne jne.... Halloo, ei kai nyt noin nipo tartte olla kunhan nyt ei syötä kiinalaista ruokaa 7kk:selle. En tajua miksi tehdä niin saakelin suuri ongelma pikku sivuseikasta???!!! sanoo 4 lasten äiti ja lapset maistaneet vähän kaikkea kun tilaisuus tullut eikä mitään vaivaa tullut ja ovat nyt todella hyviä syömään kaikkea.

Kommentit (6)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kai sitäkin voi vähän maistaa vai onko siinä jotain erityistä syytä, miksi kiinalaisen ruuan vihannekset tai liha olisi pannassa? Jos siis ei ole epäselvää, mistä ja miten ruoka on valmistettu.

Ei joka puolella maailmaa aloiteta perunalla. Se on Suomessa se, suositus keksittiin sotien jälkeen, neuvoloissa ei vaan ole huomattu vuosikymmenten kulumista.Muuten ihan asiaa. Samoja ihmisiä varmaan, joiden lapset kasvavat steriilissä muovipussissa ensimmäiset vuodet.

Valitettavasti itse jouduin lapsen ensimmäisen vuoden vahtimaan joka ruokapalan, eli olen kateellinen niille jotka voivat syöttää lapselleen mitä vain ;)Pari vuotta meillä meni ihan hyvin, poika söi mitä vain. Nykyisin taas tuijotetaan tuoteselosteita ja etsitään jotain syötävää.Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat