Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Hei!

Onko kellään kokemuksia keinutassuista pinnasängyssä? Auttavatko nukahtamiseen? Ajattelin kokeilla kun meidän tyttö ei millään meinaa nukahtaa omaan sänkyyn ilman rintaa...Haginalle ja Neiti 8kk

Kommentit (2)

Me saatiin lahjaksi nuo keinutassut ja laitettiin sitten uniongelmia helpottamaan, kun poika oli noin 7kk. Me ei myöskään illalla juuri keinutella, mutta yöllä kylläkin pitkiä toveja. Vaikka onkin helpompi keinutella, kun vaikka roikkua sinne pinnasänkyyn ja silitellä päätä tms., minustakin välillä tuntuu, että olisiko kannattanut jättää laittamatta, kun nyt saa tosiaan välillä yöllä keinutella pitkiä pätkiä, ja kun keinutus loppuu, huuto usein alkaa. Saa siis keinutella melko pitkään ennen kuin 9kk. poitsu syvässä unessa.

mutta usein mietin oisko vaan pitäny pärjätä ilman. Meillä siis on 9kk vanha poju, jonka pinnasängyssä keinutassut ovat olleet käytössä koko ajan. iltaisin emme häntä hyssyttele, vaan poika on oppinut useinmiten nukahtamaan itse. lähinnä öisin, jos lapsi herää, niin silloin keinutellaan.välillä siis pohdin, kun olen pitkät pätkät keinutellut, oisko päässyt helpommalla sekä lapsi että vanhempi, jos ois jättänyt nämä tassut esittelemättä. Nyt tuntuu,että lapsi on oppinut kaipaamaan kenuttelua.

Toisaalta kun poju oli pienempi ja sänkynsä meidän makuhuoneessa parisängyn päässä, oli keinuttelu helppoa ja lapsi rauhoittui sillä sänkyynsä..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat