Vierailija

Opiskelin lähihoitajaksi reilut 2 vuotta, opiskelut keskeytyi 2002 joulukuussa. Nyt harmittaa toden teolla, sillä paljoa ei opiskeluja olisi ollut enää jäljellä! Mutta elämäntilanne oli tod. huono tuolloin, kun opiskelut lopetin. Nyt olisi uutta intoa ja elämäntilanne mallillaan opiskeluille. Ottaskoha ne mua ennää takas sinne kouluun..? Ja pitäsköhä monta jo suoritettua kurssia suorittaa uudestaan, vai " vanhentuuko" ne?

Kommentit (9)

siis keskeytyi jo 2002, eikä kaksi vuotta sitten..mutta silti, en usko että joutuisit uusimaan niistä kursseista mitään, riippuu koulun asenteesta pitkälti. Mutta uskon että hyväksyvät edelleen ainakin suurimman osan suorittamistasi kursseista. Onnea matkaan!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Yhdelle uuteen koulutukseen hakevalle tuttavalle sanottiin, että jo aloitettu (mutta moneksi vuodeksi " unohdettu" ) tutkinto täytyy suorittaa ensin loppuun. Muuten ei saa uutta opintopaikkaa.

Ei se auta kun kysyä koululta, ei sitten ainakaan harmita se, että ei koskaan kehdannut kysyä voisiko jatkaa opiskeluja! :) Eikö totta? :)Ap

ja kävin myöhemmin sen suuntaavan jakson. Mitään isompia ongelmia ei tullut eteen. Väliä olikin tosin vaan vuosi.Ota yhteyttä kouluun. Tuskin ne opiskelut on hukkaan menneet!

Ota rohkeasti yhteyttä kouluun! Kyllä varmaan hyväksiluetaan ne kurssit mitä olet jo suorittanut kun ei siitä ole kuin tuo kaksi vuotta aikaa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat