Vierailija


Lapsellamme oli tänään 2-vuotissynttärit, enkä muistanut ennen joulua kysyä, onko tällaista käytäntöä. Ajattelin vaan, että jos siellä jotenkin muistetaan sankaria eli lauletaan tai muuta vastaavaa, niin olisi ihan kiva, että olisi jotain tarjottavaa. Isommat lapset ainakin osaavat varmasti sellaista jo kaivata.Onko siis tällainen herkkujen tuominen yleensä tapana vai ihan päiväkotikohtaista. Ajattelin, että lapsi voisi viedä Pihlaja-karkkeja tai mehujäätä. Niille kai ollaan vähemmän allergisia ja ryhmässä ei ole kovin allergisia lapsia.

Kommentit (6)

paketillisen muumikeksejä ja omatekoista marjamehua. Etukäteen en kysynyt lupaa, tarkistin vain, millaisia allergisia hoidossa sattuu olemaan. Olivat näin vaatimattomaankin tarjoiluun hyvin tyytyväisiä, mistä tuli itselleni tosi mukava mieli, kun nykyisin tuntuu useinkin, että esim. synttärikutsuilla ei mikään riitä, vaan aina pitää yrittää panna paremmaksi kuin naapuri.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

eli kaikkien kellä on ollut synttärit sillä viikolla. itselläni tarhassa 3 lasta ja olen vienyt synttäreiksi tikkareita, muumilakuja ja vaahtokarkkeja. allergisilla on omat " varastonsa" siellä ja he ottavat sitten herkkuja sieltä jos synttärisankarin tuomiset eivät heille sovi.


Meillä on tapana viedä ja isommat tosiaan osaa jo odottaakin jotain. Mielestäni molemmat vaihtoehdot kuulostaa kivoilta. Karkki on ehkä helpompi, eikä se niin iso ole, etteikö lapsi voisi sellaista syödä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat